S22 ne kadar güçlü olsa da sizi mutlu etmiyorsa zorlamanın anlamı yok. A56'da yeterli bence günlük için. Şahsen onun rakibi Honor 400'ü kullanıyorum ve günlük için fazlasıyla iyi cihazlar bunlar. Alın geçin. Kız arkadaşım bile benim cihazdan istedi. O da S22 kullanıyor ve bataryadan mutsuz. 4 saat falan alıyor ekran süresi.

Ona powerbank aldık, şimdi telefon alamam dedi.

Hocam Honor 400'e verileri aktarmak zor olur şimdi :D ayrıca Samsung'a alıştım. O yüzden A56 alacağım. Ama Honor 400 de güzel cihazdır. Size de hayırlı olsun ve güle güle kullanın :D S22 almak benim için hata olmadı ama bataryayı bu kadar önemseyeceğimi bilmiyordum :/

Merhaba, s serisi telefonlar a serilerine göre daha iyi tüm telefonların batarya optimizasyonu kullanım alışkanlığına göre değişkenlik gösterebilir. Tavsiyem s serisinden aşağı değil de imkanınız var ise üst modellere bakın derim. Bende S23 FE var tam şarjda gayet ideal bir telefon.

Ben bu saatten sonra A serisinin en üst modelini alacağım büyük ihtimal, o kadar yeterli bir telefonki benim için.
Çoğu kişi için yeterli şahsen başta ben. Benim 2 planım var;

Ya Honor 400'ü ölene kadar kullanacağım ki en az 5-6 yıl demek bu, ya da kampanya olur, yeni Honor modellerine geçişte benim cihazıma iyi para verirlerse amiral gemisi Honor alırım.

Veya param olur amann derim ve Vivo X300 Pro ayarında bir şey olur geleceğin.

Hocam Honor 400'e verileri aktarmak zor olur şimdi :D ayrıca Samsung'a alıştım. O yüzden A56 alacağım. Ama Honor 400 de güzel cihazdır. Size de hayırlı olsun ve güle güle kullanın :D S22 almak benim için hata olmadı ama bataryayı bu kadar önemseyeceğimi bilmiyordum :/
Yani aslında veri aktarmak zor değil de Samsung seviyorsanız onu alın. Ben Honor 400 alın demedim, sadece rakipler ve durumu anlattım.

A56'nın iyi olduğu şeyler var Honor 400'ün olduğu şeyler var. Bence alın A56.

Merhaba, s serisi telefonlar a serilerine göre daha iyi tüm telefonların batarya optimizasyonu kullanım alışkanlığına göre değişkenlik gösterebilir. Tavsiyem s serisinden aşağı değil de imkanınız var ise üst modellere bakın derim. Bende S23 FE var tam şarjda gayet ideal bir telefon.

S serisi evet daha iyi oluyorlar ama FE ya da baz serisi genelde ekran süresi memnun etmiyor.
Ki kullanımıma yeterli olur.
2.el ile uğraşmak istemiyorum yoksa S23+ net alırdım.

Ya Honor 400'ü ölene kadar kullanacağım ki en az 5-6 yıl demek bu, ya da kampanya olur, yeni Honor modellerine geçişte benim cihazıma iyi para verirlerse amiral gemisi Honor alırım.

Ben de aynı şekilde, telefon ölene kadar kullanırım param olmadığı taktirde. Vivo telefonlar benim de ilgimi çekiyor özellikle X serisi.

S serisi evet daha iyi oluyorlar ama FE ya da baz serisi genelde ekran süresi memnun etmiyor.
Ki kullanımıma yeterli olur.
2.el ile uğraşmak istemiyorum yoksa S23+ net alırdım.

Ben yıllardır Samsung kullanırım S10 ile başladım başka telefonlara dönüp bakmadım tabii tercih sizin malum ekonomi şartları da ortada siz daha iyi bilirsiniz.

Yani aslında veri aktarmak zor değil de Samsung seviyorsanız onu alın. Ben Honor 400 alın demedim, sadece rakipler ve durumu anlattım.

A56'nın iyi olduğu şeyler var Honor 400'ün olduğu şeyler var. Bence alın a56.

Hocam S22'nin bataryasında sorun olmasa 6 7 sene daha götürür beni ama imkanı yok gibi. O yüzden A56 ile devam edeceğim.
Ama benim de para olursa iyi bir cihaza geçme durumum olabilir belki.
Hocam veri aktarmak zor değil ama cihazı satacağım o yüzden. Ya eskiyi al yeniyi götürle vereceğim ya telefonculara gidecek ya da sarı sitede satacağım. O yüzden Samsung'da daha da basit oluyor.

Ben yıllardır Samsung kullanırım S10 ile başladım başka telefonlara dönüp bakmadım tabii tercih sizin malum ekonomi şartları da ortada siz daha iyi bilirsiniz.

Ekonomik olarak dahası da verilir ama hiç gerek yok. Daha uyguna işimi gören cihaz varken neden daha fazla para vereyim?

Hocam S22'nin bataryasında sorun olmasa 6 7 sene daha götürür beni ama imkanı yok gibi. O yüzden A56 ile devam edeceğim.
Ama benim de para olursa iyi bir cihaza geçme durumum olabilir belki.
Hocam veri aktarmak zor değil ama cihazı satacağım o yüzden. Ya eskiyi al yeniyi götürle vereceğim ya telefonculara gidecek ya da sarı sitede satacağım. O yüzden Samsung'da daha da basit oluyor.
Sizin bileceğiniz iş hocam. S22 ne kadar güçlü olsa da bataryası çok zayıf. Ben asla o telefonu kullanamazdım. Benim Honor 400 7-8 saat veriyor ben onu bile beğenmiyorum...