Yani hocam top sizde artık. Ben 1 ay önce aldım Honor 400, 18750 TL iken A56, 23.000-24.000 TL arasındaydı. Honor'da 100W adaptör gelmesi, ekran camı, kılıfı vs gelmesiyle bayağı uyguna geliyordu öyle tercih ettim.

Aynı fiyat olsa belki A56 alırdım. One UI bende çok beğeniyorum.

Adaptor var. Kablo var. Kılıf kullanmıyorum, şu anki S22 de ekran koruyucu bile yok. Yani çok masraf çıkmaz.

S24 FE'nin de bataryası o kadar iyi değil. A56 daha iyi bataryada. Bence de S24 FE'ye geçebilir ama batarya aşırı önemliyse A56 daha iyi seçenek.

Hepsiburada S22-A56 takasında S22'ye 10K para veriyor... asla yapılmaz. Sarı siteden satın.

19. günü atar mısınız?
S24 FE kullanıyorum günlük kullanımda 10 saat görüyorum ben. 120 Hz, adaptif pil açık, sık kullandığım uygulamalar hariç hepsini derin uykuya aldım rahat 9-10 saat veriyor. Ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem, bence bütçe varsa S24 FE yerine A56 kesinlikle tercih sebebi olmamalı.

S24 FE kullanıyorum günlük kullanımda 10 saat görüyorum ben. 120 Hz, adaptif pil açık, sık kullandığım uygulamalar hariç hepsini derin uykuya aldım rahat 9-10 saat veriyor. Ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem, bence bütçe varsa S24 FE yerine A56 kesinlikle tercih sebebi olmamalı.
Bence de S24 FE tercih etmeli zaten. Bataryası A56'dan biraz zayıf olsa da genel olarak çok daha iyi bir cihaz. Bütçesini bilmediğim için bir şey diyemem. Bir de kullanım şekli de önemli, siz Wi-Fi kullanırsınız başkası mobil veri vs vs.

Aslında kötü değil yani %101 harcayıp 6 saat almışsınız. Gayet iyi bence. Tabii kullanıma göre değişir. Full YouTube gibi yormayan şeylerse normal.

Hocam hafta sonu iyi olması normal çünkü uzun süre kullanmıyorum :D yani telefon kapalı oluyor. Ama hafta içi felaket. Dün 2 saatte pili bitti ya o zaman değiştirmek lazım dedim. Bataryayı değiştirmek 2 3K tutacak, çok geçmeden eski haline dönecek. Tekrardan değiştir derken yenisini almak daha mantıklı geldi.

Mobil veride nasıl? Günümün çoğunluğu mobil veride geçiyor.Ayrıca gerek görmüyorum.

Bence de S24 FE tercih etmeli zaten. Bataryası A56'dan biraz zayıf olsa da genel olarak çok daha iyi bir cihaz. Bütçesini bilmediğim için bir şey diyemem. Bir de kullanım şekli de önemli, siz Wi-Fi kullanırsınız başkası mobil veri vs vs.

Gerek yok bana göre. Kullanımıma A56 rahat rahat yetiyor zaten.

Hocam hafta sonu iyi olması normal çünkü uzun süre kullanmıyorum :D yani telefon kapalı oluyor. Ama hafta içi felaket. Dün 2 saatte pili bitti ya o zaman değiştirmek lazım dedim. Bataryayı değiştirmek 2 3K tutacak, çok geçmeden eski haline dönecek. Tekrardan değiştir derken yenisini almak daha mantıklı geldi.

Mobil veride nasıl? Günümün çoğunluğu mobil veride geçiyor? Ayrıca gerek görmüyorum.
Mobil veride 1 tık daha hızlı tükeniyor pil doğal olarak, yaklaşık 4 saatim mobil veride 6 saatim ise Wi-Fi da geçiyor. Genel olarak tarayıcıda gezinip YouTube'da takılıyorum veya Royale oynuyorum.
Bu arada Exynos da çekmeme sorunu var diyorlardı, o sorunların hiçbiri yok.

Mobil veride 1 tık daha hızlı tükeniyor pil doğal olarak, yaklaşık 4 saatim mobil veride 6 saatim ise Wi-Fi'da geçiyor. Genel olarak tarayıcıda gezinip YouTube'da takılıyorum veya Royale oynuyorum.
Bu arada Exynos da çekmeme sorunu var diyorlardı, o sorunların hiçbiri yok.

S24 FE tabii ki daha iyi ama gerek görmüyorum :) ama deneyimlerinizi yazdığınız için teşekkürler.

Konu kısa sürede bu kadar uzayarak nerelere geldi bilmiyorum ama S serisinin en kötüsü, belki de en çok pilden yana telefondan memnun olmamanıza neden olsa bile en iyi A serisinden elinize ve gözünüze daha hoş gelecektir. Hissiyat ve segmentlerle ilgilenmiyor, çoğunlukla sosyal medya tüketimi gibi bir kullanımınız varsa A56'ya geçebilirsiniz. Yoksa S26'nın çıkışından sonra en düşük bir S24 tercih etmeniz bence daha doğru olacaktır.

Hayatimda yeni bir seyler olsun diyorsan al bence A56 yi.
Sorun sadece batarya ise yeni batarya taktir yoluna S22 ile devam et.
S22 nin kalitesi ile A56 nin kalitesi ayni olmaz diye dusunuyorum. En basitinden ekran LTPO.

Ben Xiaomi Mi6 dan A54 e gectim, mecburdum artik 7 yildir kullaniyordum 2 kez bataryasini degistirmistim. A54 uzun sure tutunca bilegimi agritiyor. Genis oldugu icin tutmasi zor. One Ui i cok sevdim ama.
A serisi bazi ozellikleri tam vermiyor sanirim. S serisi tam deneyim sunuyor.
Eger guncelleme almaya devam ediyorsa bataryasini degistirip kullanmaya devam edebilirsin eger fiziksel sikintilari yoksa (mikrofon bozuk, hoparlor patlak, kamera bugulu degilse).