Iyi de, OIS yazmışsın. OIS ne ile ilgili, kamera ile ilgili. O yüzden söyledim. Samsung olacak diye de bir sey demedim. Siz verin o zaman öneri.

Optical Image Stabilization (OIS) in ne olduğunu biliyor çoğunluk. Samsung'un S23 FE'si Ekim 2023'te çıkmış bana göre eski bir cihaz. Bu devirde, hem de fiyatların arşa çıktığı dönemlerde alabileceğinizin en güncelini en mantıklısını almak lazım.

Mesela;

Önerim nedir; Nothing Phone olabilir; Oneplus olabilir.

Exynos 2200 işlemci olarak biraz ISP olsun şarj olsun üzebiliyor. Daha verimli işlemcilere sahip bir cihaz da olabilir orta ya da orta+ segmentte.

A55 vb gibi...

Optical ımage stabilization (OIS) in ne olduğunu biliyor çoğunluk. Samsung'un S23 FE'si ekim 2023'te çıkmış bana göre eski bir cihaz. Bu devirde, hem de fiyatların arşa çıktığı dönemlerde alabileceğinizin en güncelini en mantıklısını almak lazım.

Mesela;

Önerim nedir; nothing Phone olabilir; OnePlus olabilir.

Exynos 2200 işlemci olarak biraz ISP olsun şarj olsun üzebiliyor. Daha verimli işlemcilere sahip bir cihaz da olabilir orta ya da orta+ segmentte.

A55 vb gibi...

Yine belirli bir model önermeyip iki marka atmışsın, sonuna A55 sıkıştırmışsın, adam sosyal medya dışında kullanmayacak ki telefonu, ne verimi ne işlemcisi, istediği şeyler için gayet uygun ve şık bir telefon, malzemesi kaliteli, Ekim 2023'te çıkan bir cihaz nasıl eski olabilir dostum ne saçmalıyorsun ya? Yani 2021 desen diyeceğim ki eyvallah, güncelleme muhabbeti bile sona gelmek üzere, 2023'te çıkan bir telefona eski demek mesaj kasmak için yazmak demektir bana göre.

Akıllı telefon üretimine yeni başlamış bir marka veya Çin üretimi bir telefon almaktansa, Samsung S23 FE gayet uygun bir telefon. Fiyatı da uygun.

Bunu duymak yetti, bu konuda yetkin olduğunuzdan şüpheliyim.

S23 FE sanırım Hindistan üretimiydi, sadece bu bir eksi 😖...

Çin'den daha iyidir, eksi değil bence, bajajlardan beri severim hint işçiliğini.

Bunu duymak yetti, bu konuda yetkin olduğunuzdan şüpheliyim.

S23 FE sanırım Hindistan üretimiydi, sadece bu bir eksi 😖...

Ha bu arada, kötülediğin o fabrika Hindistan da ki ilk ve en büyük Samsung fabrikası, açılışına bile başbakanının gittiği bir yer, öyle sokakta bir binada üretilmiyor yani.