Bence alınmaz...
OIS'li çok daha güzel cihazlar var.
Mesela? S22 dışında...
Bence alınmaz...
OIS'li çok daha güzel cihazlar var.
S23 FE'de de OIS var zaten? Ki o bütçede kamera olarak S22'de sonra en iyisi S23 FE.
İlla samsung mu olmalı?S23 FE'de de OIS var zaten? Ki o bütçede kamera olarak S22'de sonra en iyisi S23 FE.
Iyi de, OIS yazmışsın. OIS ne ile ilgili, kamera ile ilgili. O yüzden söyledim. Samsung olacak diye de bir sey demedim. Siz verin o zaman öneri.
Iyi de, OIS yazmışsın. OIS ne ile ilgili, kamera ile ilgili. O yüzden söyledim. Samsung olacak diye de bir sey demedim. Siz verin o zaman öneri.
Optical ımage stabilization (OIS) in ne olduğunu biliyor çoğunluk. Samsung'un S23 FE'si ekim 2023'te çıkmış bana göre eski bir cihaz. Bu devirde, hem de fiyatların arşa çıktığı dönemlerde alabileceğinizin en güncelini en mantıklısını almak lazım.
Mesela;
Önerim nedir; nothing Phone olabilir; OnePlus olabilir.
Exynos 2200 işlemci olarak biraz ISP olsun şarj olsun üzebiliyor. Daha verimli işlemcilere sahip bir cihaz da olabilir orta ya da orta+ segmentte.
A55 vb gibi...
Akıllı telefon üretimine yeni başlamış bir marka veya Çin üretimi bir telefon almaktansa, Samsung S23 FE gayet uygun bir telefon. Fiyatı da uygun.
Bunu duymak yetti, bu konuda yetkin olduğunuzdan şüpheliyim.
S23 FE sanırım Hindistan üretimiydi, sadece bu bir eksi...
Bunu duymak yetti, bu konuda yetkin olduğunuzdan şüpheliyim.
S23 FE sanırım Hindistan üretimiydi, sadece bu bir eksi...