Thanos

Üstün
Son birkaç haftadır S23 FE mi alsam, yoksa bekleyip S24 FE mi alsam, gibi düşünceler yüzünden hangi telefonu alacağıma karar vermedim. Telefonun oyun için tasarlanmayan bir cihaz olduğunu zaten biliyorum. Tek oynadığım oyun FIFA Mobile olur FIFA Mobile en son ayarlarda oynatır mı? Ve kaç FPS verir? Zaten bazen oynarım bunu da diyeyim. Bütçemi daha da arttırıp S23 almayı düşünüyordum fakat 128 GB bana yetersiz olacağı için, 25 bin lira gibi bir bütçe bandında en iyisi sanırım S23 FE modeli gibi görünüyor sizce alınır mı?

Kesinlikle alinir. Fiyatının en iyi telefonu. Eğer şarj süresi sıkıntı olmazsa s22 alabilirsiniz. Kamera falan daha iyi olur.

Oyun için alacaksan bunu al.

Gündelik kullanım için bunu al.

S23 FE alma.

Oyun için alacaksan bunu al.

Gündelik kullanım için bunu al.

S23 FE alma.

S22'nin pili yetersiz. POCO cihazlarada çok sıcak bakmıyorum.

S22'nin pili yetersiz. POCO cihazlarada çok sıcak bakmıyorum.
Yoo pili yetersiz değil. 6 saat SoC alıyor arkadaşım. Ama daha fazla pil ömrü istiyorum diyorsan buna bak. S23 FE'nin tasarımı çok kötü. Gittim turkcell de inceledim.

Yoo pili yetersiz değil. 6 saat SoC alıyor arkadaşım. Ama daha fazla pil ömrü istiyorum diyorsan buna bak. S23 FE'nin tasarımı çok kötü. Gittim turkcell de inceledim.
Tasarım öznel bir şeydir. POCO cihaz önermek çok doğru değil çok fazla kullandım stabil cihazlar değil maalesef. S22 veya S23 FE ihtiyaca göre daha iyi.

Bazen oynuyorsaniz sorun olmaz. Tasarim sizin icin sorun degilse almamaniz icin sebep yok. Surekli oyun oynamayan birisinin Poco almasi pek mantikli olmaz. S24 FE'nin fiyati da 30-35 arasinda olur muhtemelen.