Şahsen ikinci cihaz olarak kullanıyorum, arkadaş ve aile içerisinde uğraşmak haricinde 100x zoom özelliğini şahsen kullanma gereği hiç duymadım eğer özel olarak bunun için almayacaksanız bence gerek yok, pili şahsen şahane (referans olarak asıl telefonum 15 Pro'yu baz alayım, neredeyse iki katı kadar bir fark diyebilirim) ancak telefon hakkatten çok ağır ve köşeleri de fazla keskin (kılıfla çözülür ancak tuğla taşımakla eşdeğer oluyor) ve ekran kenarları da yeni modellere kıyasla biraz daha kavisli (genelde sevilmiyor kişisel olarak bence daha güzel görünmekte), SPen'se selfie çubuğu olarak mükemmel iş görüyor bunu demeden geçemeyeceğim (ki zaten S25 Ultra'da Bluetooth fonksiyonunu da kaldırdılar, çok merak ediyorum bu kalemi Bluetooth fonksiyonları olmadan insanlar ne için kullanıyorlar bana çok işlevsiz geliyor şuanki haliyle) başka bir artısını görmedim.
Cihazın eksi yanlarını saymayı bırakırsam kamera özellikleri, pil boyutu ve cihaz segmenti olarak bakarsanız S23 Ultra daha iyi ancak sizin kullanımınızda pil haricinde diğer her şeyde S25 daha iyi olacaktır diye düşünüyorum (1K daha çıkarak S25 Plus alın derim şahsen), materyal farkından kaynaklanan ağırlık ve köşelerin daha yuvarlak olması farkları bunu diyor olmamdaki etkenler, telefon gerçekten taşınmıyor.