moneymoon
Yetkin
Yani performans olarak S23 Ultra'yla veya asıl telefonum 15 Pro'yla kıyasladığımda daha yavaş kalıyor bunu kabul edebilirim kendi asıl kullandığım cihaz olmadığı için tam olarak bilmiyorum biraz kurcalamışlığım var. Instagram, WhatsApp, Mailler ve PUBG deneyi şeklinde cihaz gayet akıcıydı (yanlış hatırlamıyorsam Android 12 ve OneUI 4'te kalmış olması lazımdı emin değilim) bence, kamera performansı olarak geniş açısını ben beğenmiyordum halen beğenmiyorum ana kamerası da ilk aldığımız gibi güzel resimler çekiyor performans açısından cihazın bir tek pili zamana yenilmiş durumda diyebilirim yoksa cihaz bence güzel çalışıyor abartısız diyebilirim ki bugün geçmek zorunda kalsam 60HZ panel haricinde herhangi bir rahatsızlık duymam. Güncellemeyle kameraları bozacaklarını hiç zannetmiyorum şahsen.Yani bilemedim, en az 5 sene kullanmam gerekiyor. Bu yüzden düzgün bir karar vermem gerekiyor. S23 Ultra kamera olarak yeterli geldi ancak güncellemelerle bozarlar mı bilmiyorum. Mesela Note 10 cihazınızda kamera ve performans olarak ilk yıllarına göre düşüş var mı?