Detaylar
Kim cevapladı?CenkBesgul
Gelişen
Merhaba , aynı sorunu S20 FE cihazımda yaşadım ve anakartı yandı eğer buğulanma su damlacığı gibi ise kesinlikle bir daha suya tutmayın garantisi varsa veya 6 ay geçmediyse değişim talep edin .Merhaba, yaklaşık yarım saat önce S23 Ultra telefonumu azıcık musluk suyuna tuttum. Şu an arka 3 kamerada da buğulanma mevcut. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek hocalarımı konuya bekliyorum.
laifodes
Yetkin
Daha garantisi devam etmekte. Ancak servis yaşadığım yere çok uzak kalıyor servise gitmeden çözmenin yollarını arıyorum. Samsung desteği ile konuştuğumda vantilatörün önünde beklemesi durumu geçirebileceğini iletti ve su anda onu yapmaktayım. Yarın güneş altında bekleyeceğim en son çare servise yollamayı düşünüyorum.Merhaba , aynı sorunu S20 FE cihazımda yaşadım ve anakartı yandı eğer buğulanma su damlacığı gibi ise kesinlikle bir daha suya tutmayın garantisi varsa veya 6 ay geçmediyse değişim talep edin
CenkBesgul
Gelişen
Kamera lenslerinin yapıştırıcıları gevşediği yada etkisini kaybettiğinde böyle oluyor telefonu hangi şartla olursa olsun kapatmayın ayrıca güneş gibi sıcak şeylerle kurutmaya çalışmayın mümkünse kameralar aşağı bakacak şekilde kullanın benim bütün fotoğraflarım gitmişti benim başıma gelen size de gelmesin mümkünse geçici olarak bilgilerinizi yedekleyinDaha garantisi devam etmekte. Ancak servis yaşadığım yere çok uzak kalıyor servise gitmeden çözmenin yollarını arıyorum. Samsung desteği ile konuştuğumda vantilatörün önünde beklemesi durumu geçirebileceğini iletti ve su anda onu yapmaktayım. Yarın güneş altında bekleyeceğim en son çare servise yollamayı düşünüyorum.