• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Samsung Galaxy S23 vs iPhone 13

Bütçe
25.000 TL
Babam da iPhone 13 Pro Max kullanıyor. iOS 26 güncellemesinden sonra batarya performansında ciddi bir düşüş yaşamaya başladı. Ayrıca telefon zaman zaman kasıyor ve animasyonlarda gecikmeler meydana geliyor.

Babam da iPhone 13 Pro Max kullanıyor. iOS 26 güncellemesinden sonra batarya performansında ciddi bir düşüş yaşamaya başladı. Ayrıca telefon zaman zaman kasıyor ve animasyonlarda gecikmeler meydana geliyor.

iOS 27 ile kesinlikle iyileştirme olacak ama yine de bu tercih edilir anlamına gelmiyor.

A56 kullanıyorum, cihazı alalı yaklaşık 1 sene olacak. Cihazda tek sevdiğim özellik tamamen cam malzeme olması ve kolay kolay ısınma yapmaması, hız ve performans konusuna bir şey demiyorum zaten. Birçok oyun oynadım PUBG gibi, Diablo İmmortal gibi oyunlar oynadım, cihaz ısınmıyor bile. Tabii günlük yoğun kullanımda her cihazda olduğu gibi, YouTube, Spotify, veya internet tarayıcısında sürekli gezildiği için sarjı çabuk bitebiliyor.

Bence bu fiyatlari bahsettigin iki telefona vermek yerine A57'nin fiyatinin dusmesini bekle derim. Kamera olarak 13'ten iyi S23'ten kotu. Batarya olarak S serisinde S26+ ile kiyaslayabiliriz.

S21 serisi plastik diye Samsung linçlenmişti. Öyle bir şey olduki adamlar sonradan a5X ve a3X cam malzeme getirdi. A54 ile başlamıştı.
Zaten 1580 mobil işini 5 6 sene götürür OS cızıtmazsa.
Bununda en büyük sebebi s serisine yapmadığı kernel Update'i.
A56'nın şarjı hızlı bitmez ya size öyle geliyordur

Şarj etme olayını artık çoğu yerde halledebiliyorken, sırf batarya için telefon tercihi bana çok mantıksız geliyor. Ayrıca 2 sene S23 1 senedir de S23 Ultra kullanıyorum, kronik sorun falan ilginç geldi bana. Taş gibi telefon S23 serisi.

Hızlı gitmiyor, gıdım gıdım gidiyor. Cihazımdan memnunum. Sanırım 6-7 yıl kullanırım güncelleme desteği yitirene kadar. O zamana kadar hangi cihaz çıkarsa onu alırız artık.

Bu arada Sabah saat 07:00'da iş yerine geldim, saat 17:15 sarjına baktım, %76 gerisini siz düşünün.

Günde 5 kez şarja takmak normal mi? Pil kullanımı %300'ü görüyor. Ayrıca ısınıyor. S22 de olan S23'te de oldu. Hatta genel s serisinde var. Bu sizde yok diye genel yok diye düşünmeyin.

Bence bu fiyatlari bahsettigin iki telefona vermek yerine A57'nin fiyatinin dusmesini bekle derim. Kamera olarak 13'ten iyi S23'ten kotu. Batarya olarak s serisinde S26+ ile kiyaslayabiliriz.

Bence A57'nin 128 liğinin fiyatı iyi. Sarı sitede kapalı kutu daha ucuza bulur.

Bu arada sabah saat 07:00'da iş yerine geldim, saat 17:15 sarjına baktım, %76 gerisini siz düşünün.

Bende sabah 7'den beri aralıklı telefona bakıyorum şu an 2.kez tam şarjını yapıyorum

Bunu gormemistim. Alinir bu fiyata. Batarya omru de dahil olmak uzere 3a ve 3a Pro'dan daha iyi. Bence Nothing yerine A57 basarili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…