Bütçe
25.000 TL
S23'ün kronik sorunları kadar 13'ünde var.
iOS 26'ya güncelleyen tanıdığım 13 kullanıcılar inanılmaz şikayetçi. Batarya yetmiyor, kasıyor, çok ısınıyor gibi.
Özellikle iOS 26 ile artık 16e aşağısı çok tercih edilmemesi gerekiyor.
Babam da iPhone 13 Pro Max kullanıyor. iOS 26 güncellemesinden sonra batarya performansında ciddi bir düşüş yaşamaya başladı. Ayrıca telefon zaman zaman kasıyor ve animasyonlarda gecikmeler meydana geliyor.

Babam da iPhone 13 Pro Max kullanıyor. iOS 26 güncellemesinden sonra batarya performansında ciddi bir düşüş yaşamaya başladı. Ayrıca telefon zaman zaman kasıyor ve animasyonlarda gecikmeler meydana geliyor.

iOS 27 ile kesinlikle iyileştirme olacak ama yine de bu tercih edilir anlamına gelmiyor.

A57'yi herkes değmez gözüyle bakıyor ama çipin artık üst segment Exynos'lar gibi üretimden geçmesi, çok ince ve hafif olması vs gayet iyi alet özellikle S25 FEnin fiyatına göre.
Bütçesinde eğitim indirimiyle 128 A57 alabiliyor sanırım.

A56 kullanıyorum, cihazı alalı yaklaşık 1 sene olacak. Cihazda tek sevdiğim özellik tamamen cam malzeme olması ve kolay kolay ısınma yapmaması, hız ve performans konusuna bir şey demiyorum zaten. Birçok oyun oynadım PUBG gibi, Diablo İmmortal gibi oyunlar oynadım, cihaz ısınmıyor bile. Tabii günlük yoğun kullanımda her cihazda olduğu gibi, YouTube, Spotify, veya internet tarayıcısında sürekli gezildiği için sarjı çabuk bitebiliyor.

A56 kullanıyorum, cihazı alalı yaklaşık 1 sene olacak. Cihazda tek sevdiğim özellik tamamen cam malzeme olması ve kolay kolay ısınma yapmaması, hız ve performans konusuna bir şey demiyorum zaten. Birçok oyun oynadım PUBG gibi, Diablo immortal gibi oyunlar oynadım, cihaz ısınmıyor bile. Tabii günlük yoğun kullanımda her cihazda olduğu gibi, YouTube, Spotify, veya internet tarayıcısında sürekli gezildiği için sarjı çabuk bitebiliyor.

S21 serisi plastik diye Samsung linçlenmişti. Öyle bir şey olduki adamlar sonradan a5X ve a3X cam malzeme getirdi. A54 ile başlamıştı.
Zaten 1580 mobil işini 5 6 sene götürür OS cızıtmazsa.
Bununda en büyük sebebi s serisine yapmadığı kernel Update'i.
A56'nın şarjı hızlı bitmez ya size öyle geliyordur :D

Şarj etme olayını artık çoğu yerde halledebiliyorken, sırf batarya için telefon tercihi bana çok mantıksız geliyor. Ayrıca 2 sene S23 1 senedir de S23 Ultra kullanıyorum, kronik sorun falan ilginç geldi bana. Taş gibi telefon S23 serisi.

S21 serisi plastik diye Samsung linçlenmişti. Öyle bir şey olduki adamlar sonradan a5X ve a3X cam malzeme getirdi. A54 ve A34 ile başlamıştı.
Zaten 1580 mobil işini 5 6 sene götürür OS cızıtmazsa.
Bununda en büyük sebebi s serisine yapmadığı kernel Update'i.
A56'nın şarjı hızlı bitmez ya size öyle geliyordur :D

Hızlı gitmiyor, gıdım gıdım gidiyor. :D Cihazımdan memnunum. Sanırım 6-7 yıl kullanırım güncelleme desteği yitirene kadar. O zamana kadar hangi cihaz çıkarsa onu alırız artık.

Bu arada Sabah saat 07:00'da iş yerine geldim, saat 17:15 sarjına baktım, %76 gerisini siz düşünün. :D

Şarj etme olayını artık çoğu yerde halledebiliyorken, sırf batarya için telefon tercihi bana çok mantıksız geliyor. Ayrıca 2 sene S23 1 senedir de S23 Ultra kullanıyorum, kronik sorun falan ilginç geldi bana. Taş gibi telefon S23 serisi.

Günde 5 kez şarja takmak normal mi? Pil kullanımı %300'ü görüyor. Ayrıca ısınıyor. S22 de olan S23'te de oldu. Hatta genel s serisinde var. Bu sizde yok diye genel yok diye düşünmeyin.

Bence bu fiyatlari bahsettigin iki telefona vermek yerine A57'nin fiyatinin dusmesini bekle derim. Kamera olarak 13'ten iyi S23'ten kotu. Batarya olarak s serisinde S26+ ile kiyaslayabiliriz.

Bence A57'nin 128 liğinin fiyatı iyi. Sarı sitede kapalı kutu daha ucuza bulur.

Screenshot_20260608_171651.webp

Bu arada sabah saat 07:00'da iş yerine geldim, saat 17:15 sarjına baktım, %76 gerisini siz düşünün. :D

Bende sabah 7'den beri aralıklı telefona bakıyorum şu an 2.kez tam şarjını yapıyorum :)

Günde 5 kez şarja takmak normal mi? Pil kullanımı %300'ü görüyor. Ayrıca ısınıyor. S22 de olan S23'te de oldu. Hatta genel s serisinde var. Bu sizde yok diye genel yok diye düşünmeyin.

Bence A57'nin 128 liğinin fiyatı iyi. Sarı sitede kapalı kutu daha ucuza bulur.

Eki Görüntüle 255751
Bunu gormemistim. Alinir bu fiyata. Batarya omru de dahil olmak uzere 3a ve 3a Pro'dan daha iyi. Bence Nothing yerine A57 basarili.