Bütçe
25.000 TL
Neden öyle düşünüyorsunuz hocam*
Günde 3-4 kere şarja takmak zorunda kalıyorum çünkü. Sosyal medya ile ilgileniyorsanız, vakit geçiriyorsanız zaten iOS daha iyi. Zamanında ip14 yerine tercih ettim 120hz olmasından kaynaklı fakat pil dayanmıyor 120hz'e. One UI 8.5 güncellemesinden sonra telefon kasmaya başladı şu 1 ay içinde.

@Aakons hocam, ben 23+ kullanıyorum. Genellikle sosyal medya kullanırım ve arada tam şarjda 10 saati kolaylıkla devirdiğim oluyor. Ortalamada ise 9+.

S Plus serisinde bu sorun olmuyor. Base s serisinde daha yaygın.

Teşekkür ederim. Fakat 2.el alacağımı konuya eklemeyi unutmuşum. Eklemek istediğim bir şey var, A56 çok büyük bir telefon değil mi? Videolarda öyle görüyorum ve büyük telefon daha önce kullanmadım bazen iPhone X bile elime büyük geliyor kullanmakta zorluk çekiyorum. Ve ek olarak 120 Hz'e sahip olması benim için bir şey ifade etmiyor çünkü oyun oynamıyorum. Sosyal medya kısmında da fotoğraf veya video çekip paylaşan birisi değilim sadece Reels vb izliyorum.

2.el cihaz hiç alınmaz özellikle külüstür olanlar. Gidip sıfır A56 vs. almak sizin kullanımınız için çok daha iyi.

2.el cihaz hiç alınmaz özellikle külüstür olanlar. Gidip sıfır A56 vs. almak sizin kullanımınız için çok daha iyi.
Büyük hocam. Büyük telefon istemiyorum. O yüzden tercih etme yönünde değilim.

2.el cihaz hiç alınmaz özellikle külüstür olanlar. Gidip sıfır A56 vs almak sizin kullanımınız için çok daha iyi.
Konu sahibi iPhone X kullanmasına rağmen ekran süresi açısından sıkıntı yaşadığını belirtmemiş. Sadece telefonun yavaşladığını söylemiş.

Bence orta segment A57, Honor 400 gibi cihazları almak yerine S23 almak daha mantıklı ya.

60 Hz sorun çıkarmaz demiş konu sahibi. Medya tüketiminde pek sorun çıkarmaz gibi. Ayrıca ara sıra fotoğraf çektiğinde güçlü bir cihaz elinde olmuş olur.

Konu sahibi iPhone X kullanmasına rağmen ekran süresi açısından sıkıntı yaşadığını belirtmemiş. Sadece telefonun yavaşladığını söylemiş.

Bence orta segment A57, Honor 400 gibi cihazları almak yerine S23 almak daha mantıklı ya.

60 Hz sorun çıkarmaz demiş konu sahibi. Medya tüketiminde pek sorun çıkarmaz gibi. Ayrıca ara sıra fotoğraf çektiğinde güçlü bir cihaz elinde olmuş olur.

Eh, bunu bende diyordum 3 4 saatlik telefondan geçtim bende. Şu anda pişmanım. Aynı zamanda çok eski modeller.
60 Hz sorun olsun veya olmasın, ben artık sıfırda iyi alternatifler varken 2.el eski cihaz alınmasına karşıyım.
@Simon daha kendisi öyle bir downgrade yaptı ki kağıt üstünde. Ama şu an yaptığından çok memnun.