Makaleler
23
S23'ten Pixel'e gecmek istiyorum. Sizce hangisi daha mantikli olur? Yurt disi telefon hakkinda pek bilgim yok. Fakat bir Pixel almak istiyorum. Kamerasi S23 dengi olmali. Bataryasi kesinlikle S23'ten iyi olmali. Baska kriterim yok. Bütçe sorun degil. Fakat minimum duzeyde para harcamayi yeglerim.

Pixel 7 Pro - 22.000 TL.
Pixel 8A - 22.000 TL.
Pixel 8 - 24.500 TL.
Pixel 9A - 27.000 TL.
Pixel 8 Pro - 28.500 TL.
Pixel 9 - 31.000 TL.
Pixel 10 - 35.500 TL.
Pixel 9 Pro - 38.000 TL.
Pixel 10 Pro - 44.000 TL.

Yurt disi alinmaz derseniz saf Android'e yakin bir deneyim sunan telefon onerilerinizi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka maalesef yurt dışı Pixel alınmaz, en son Motorola Türkiye'ye gelecek diyorlardı.

Motorola'nın arayüzü de baya' saf Android :).
Dusundum biraz ve bence de YD Pixel alinmaz. Motorola'yi bekleyecek zamanim yok maalesef. Bu Kasim ayi son firsat benim icin. Yoksa telefon defteri benim icin kapanacak.

Dusundum biraz ve bence de yurt dışı Pixel alinmaz. Motorola'yi bekleyecek zamanim yok maalesef. Bu kasım ayi son firsat benim icin. Yoksa telefon defteri benim icin kapanacak.

Valla bunun dışında Türkiye'de saf Android kültürünü yaşatan bir marka yok maalesef...

S23'ten Pixel'e gecmek istiyorum. Sizce hangisi daha mantikli olur? Yurt disi telefon hakkinda pek bilgim yok. Fakat bir Pixel almak istiyorum. Kamerasi S23 dengi olmali. Bataryasi kesinlikle S23'ten iyi olmali. Baska kriterim yok. Bütçe sorun degil. Fakat minimum duzeyde para harcamayi yeglerim.

Pixel 7 Pro - 22.000 TL.
Pixel 8A - 22.000 TL.
Pixel 8 - 24.500 TL.
Pixel 9A - 27.000 TL.
Pixel 8 Pro - 28.500 TL.
Pixel 9 - 31.000 TL.
Pixel 10 - 35.500 TL.
Pixel 9 Pro - 38.000 TL.

Yurt disi alinmaz derseniz saf Android'e yakin bir deneyim sunan telefon onerilerinizi alabilirim.
Yurtdışı Pixel almayın TR'de satılmıyor zaten bide 45k ücretle 80kya geliyor. Onun yerin saf android deneyimi olan Nothing Phone bakabilirsiniz. Motorola'nında androidi baya saftır oda TR'ye geliyormuş biraz bekleyip onada bakabilirsiniz.

Hem IMEI kaydı pahalı hem de olası teknik arızada tamir ettirmek mümkün değil. Yurtdışında yedek parça ve tamir kitleri satılıyor ancak yurtdışından alışveriş yapmak bir nevi yasak olduğu için o da mümkün değil maalesef.
Bu dediğinden sonra tamamen vazgeçtim. Biraz daha düşünmem lazım.

Pixel 3xl den beri pixel kullanıyorum ve şu anda da pixel 7 pro kullanmaktayım , geçen gün karşılaştığım bir olayı anlatayım. Ünide bir kafede oturuyordum ve oturan birisinin benim pixel ilgisini çekti , bakabilir miyim vs. telefonu gösterirken bana dediği şey arayüzün giderek Samsung'a ne kadar benzediğiydi. Ben de bunun arayüzünün çıktığından beri neredeyse aynı olduğunu sadece sonrasında küçük makyajlamalar olduğunu söyledim. Sonrasında daha önceden ailem vasıtasyıla kullanma fırsatı bulduğum s24 fe aklıma geldi.
Samsungtaki arayüz ikon ayarını açınca arayüz neredeyse tamamen pixelle aynı oluyor, tek fark yukardan aşağıya kaydırdığın bildirimler ve hızlı kontroller menüsü. Muhtemelen senin 23 de de böyle bir arayüz ayarı vardır. Ayrıca yıllardır Samsungda yakınılan ve benim de kendimin Samsung almama nedenlerimden olan Samsung'un içinde yüklü gelen ekstra uygulamalar bana mantıklı gelmeye başladı s24 fe yi deneyimledikten sonra, eskisi gibi telefonu boğuyormuş gibi hissettirmedi. Ha kamera vs. gibi diğer özellikler için almayı düşünüyorsan orası tamamen başka bir konu. Benim pixeli bırakmak istemememdeki en büyük unsur Google Camera'nın sürekli olarak güncelleme alması ve telefonun kamerasının yıllar geçse bile ilk günkü özelliklerde değil de her güncelleme sonrası kalitesinin yeni bir amiral gemisi cihaza geçmişsin gibi artması.Yani demem o ki arayüz için alacaksan artık ortada eskisi gibi fark yok ama gerisi tamamen senin kullanım zevkine kalmış.

S23'ten Pixel'e gecmek istiyorum. Sizce hangisi daha mantikli olur? Yurt disi telefon hakkinda pek bilgim yok. Fakat bir pixel almak istiyorum. Kamerasi S23 dengi olmali. Bataryasi kesinlikle S23'ten iyi olmali. Baska kriterim yok. Bütçe sorun degil. Fakat minimum duzeyde para harcamayi yeglerim.

Pixel 7 Pro - 22.000 TL.
Pixel 8A - 22.000 TL.
Pixel 8 - 24.500 TL.
Pixel 9A - 27.000 TL.
Pixel 8 Pro - 28.500 TL.
Pixel 9 - 31.000 TL.
Pixel 10 - 35.500 TL.
Pixel 9 Pro - 38.000 TL.

Hocam konudan bağımsız S23'un bataryasından mi sikayetcisiniz benim de batarya 1 gunu çıkarmakta zorlanıyor mobil veri ve BT açtığım zaman 4.30 saat civarı ekran suresi ancak aliyorum.