Dün Hepsiburada üzerinden S24 modeli satın aldım; çok şükür memnunum ve pişman da değilim. "İyi ki iPhone 13'e para vermemişim" diyorum. Konuya gelecek olursak, S24 modelimin üstündeki ekran jelatininde, görselde işaretlediğim beyaz alanda bir iz var. Herkeste bu jelatini kaldırdığında böyle bir iz mi oluyor? Güvenlik bandrolünü ben açtım, her şey sıkıntısızdı ama bu görseldeki şey gözüme takıldı. S24 almış birisi konuyla ilgili bilgilendirirse veya bilgisi olan arkadaşlar durumu netleştirirse sevinirim, teşekkürler.
Şimdi anlamadım o iz ekran jelatinde mi, telefon ekranında mı?
Jelatinde ise çok kafaya takmayın ama ekranda ise iade etmeyi düşebilirsiniz.
Muhtemelen kutuda fazla kaldıysa oluşmuş olabilir.
Baskı hatası gibi görünüyor. Telefonun ayarlar menüsünden hakkında bölümüne girdiğinde pil bilgileri seçeneklerinden, cihazın ilk kullanım tarihi sizin kullanımınıza uyuşuyor mu diye kontrol eder misiniz?
Baskı hatası gibi görünüyor. Telefonun ayarlar menüsünden hakkında bölümüne girdiğinde pil bilgileri seçeneklerinden, cihazın ilk kullanım tarihi sizin kullanımınıza uyuşuyor mu diye kontrol eder misiniz?
Kutuda fazla kaldıysa oluşmuştur belki çok önemli değil ekranda değilse.
İade ürün olabilir. Pil ayarlarında pil sağlığı kullanım tarihi yazmıyorsa shizuku + aBattery ile kullanım tarihine bakın.
Kutuda fazla kaldıysa oluşmuştur belki çok önemli değil ekranda değilse.
İade ürün olabilir. Pil ayarlarında pil sağlığı kullanım tarihi yazmıyorsa shizuku + abattery ile kullanım tarihine bakın.
Evet bunlar uygulama. Shizuku'yu tam anlatamam ama geliştirici seçeneklerinden kablosuz hata ayıklamayı açıp cihazla eşleştiriyorsun. Batarya uygulamasına izin vererek pil sağlığı gibi detaylı bilgilere ulaşabilirsin.
Eğer nasıl yapıldığını çözemezsen hindi bir elemanın videosunu bırakayım.