Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

Kimsenin kalbini kolay kolay kırmak istemem o yüzden yazdım. Herkesin fikrini az çok dinlerim. Çok yoğundum ikinizin mesaja çok fazla bakamadım. Eğer tartışacaksanız ikiniz kendi aranızda tartışın. Bana sıçratmayın yeterli :D
Anliyorum seni. Dogru olani yapiyorsun.

Kamera icin selfie olarak Galaxy S24 FE. Ana kamera olarak Mi 14T. Pil omru olarak Nothing Phone 2a Plus. Uzun omurluluk olarak en mantiklisi S25 FE'yi beklemek.

Ben seni kendi haline birakmayacagim. Adam edene kadar kafana vura vura ogretecegim dogruyu. S24 FE, GN3 kullanirken, Mi 14T Sony IMX906 kullaniyor. Buraya bak derim. Cunku kaynak olarak attigin sayfanin 14T'yi duz S24'den daha iyi olarak belirtmisler karsilastirmalarinda.
GSMarena'dan alinti:

Kaynak:

Bu platformda ne kendimi ustun tutmak isterim ne de senin kalbini kirmak isterim fakat beni buna zorluyorsun. Telefon konularina yazma lutfen. GN3'un IMX906'dan iyi oldugunu soyluyorsun. Xiaomi'nin ana kamera sensoru realme GT7 Pro (50 bin TL) ile ayni.
Emredersin paşam. :D Bundan sonra sana sorarım nereye ne yazacağımı. Honor 200 savunmuş, daha iyi demiş adamsın düne kadar, bana kime ne tavsiye edeceğimi öğretme. Ayrıca son zamanlarda Honor'u vs. unutup da S24 FE önermelerini, bu konudaki U dönüşünü de görüyorum ara ara. :D Farklı koşullarda çekilmiş fotoğraflarla kıyaslama yapmaya çalışmış birisin. Sana bir bilgi vereyim: S24 FE'nin ana kamerası S25+ (50 bin TL) aynıymış! Zaten Xiaomi 14T ve 14T Pro'nun geniş açıda ve selfie kamerada S24 ve S24+ ile yarışma şansı yok, bence onları çok da karıştırma olaya. 4 kameranın 2'sinde bariz üstünsen eğer, daha iyidir, basit. Ana kamera olaraksa iyidir ya da kötüdür, sana bir örnek veriyorum, mükemmel Xiaomi 14T'nin sıvadığı bir durumu gösteriyorum, neye dayanarak daha iyi açıklar mısınız diyorum, hala bana havadan bilgiler veriyorsun. Aynısını S25-Xiaomi 15 konusunda da yapmıştım yine cevap alamamıştım. Ayrıca, bu işin en az fotoğraf kadar önemli diğer kısmı olan video çekme kabiliyetlerini konuşmuyoruz zaten. Sen kendini benden ya da herkesten üstün görebilirsin, fıtratında var senin bu olay, kafaya vurmalar falan kendini bir şey zannediyor paşam; ayrıca üstün görmek ne demek o da ilginç. :D Elle tutulur bir şeyle gelsen zaten şimdiye kadar seninle aynı fikirde olurduk. GSMArena'dan fotoğraf örneği aldım kendim çekemediğim için kusura bakma. Oradaki yorumu kaynak göstermekle bunun arasındaki farkı ayırt edemiyorsan bence çok konuşma.
Beni dinler ya da dinlemez, benim senin gibi takıntı ve kaygılarım yok, düşüncemi söylerim, günün sonunda ister umursar ister umursamaz.
Attığım örneğe karşı bir açıklaman varsa konuş, yoksa bu olayı daha da uzatma, yazacağın saçma cevabına geri dönmeyeceğim bu arada, meydan senin, sallamaya devam.

Ya babamla ablam iphone 15 kullanıyor bende istedim babam 😀 alırım dedi. Zatwn hemen alamayacağım şu anlardan hedef koyacağım seneye alacağım yüksek ihtimalle ama sağlam bir kampanya olursa iphone 11 bozdurup s24 fe alacağım gibi. Xiaomi kullanmadığım için bilmiyorum ama benim için kamera çok önemli bir seviyede. İphone 11 çok güzel kamerası o yüzden samsung düşünüyorum. Genel kullanım olarak iyidir diye düşünüyorum. Şu anda alırsam s24fe ,seneye alırsam 50000e yakın bütçem olur. Ama ben 50000 vermek istemem s24fe 25bin iphone 15 55 bin ve şaka gibi s24fe testlerde geçiyor.

Ya babamla ablam iPhone 15 kullanıyor bende istedim babam 😀 alırım dedi. Zatwn hemen alamayacağım şu anlardan hedef koyacağım seneye alacağım yüksek ihtimalle ama sağlam bir kampanya olursa iPhone 11 bozdurup S24 FE alacağım gibi. Xiaomi kullanmadığım için bilmiyorum ama benim için kamera çok önemli bir seviyede. iPhone 11 çok güzel kamerası o yüzden Samsung düşünüyorum. Genel kullanım olarak iyidir diye düşünüyorum. Şu anda alırsam S24 FE, seneye alırsam 50000e yakın bütçem olur. Ama ben 50000 vermek istemem S24 FE 25bin iPhone 15 55 bin ve şaka gibi S24 FE testlerde geçiyor.

50k ya S25+ öneririm. Eğer yine de dediğim gibi batarya önemliyse Xiaomi 15 bakarsın. Ama 50k ya S25+ al.

Emredersin paşam. Bundan sonra sana sorarım nereye ne yazacağımı.
Fanboyluk yaptigin surece bana sorman iyi olur. En azindan yol gosteririm
Honor 200 savunmuş, daha iyi demiş adamsın düne kadar, bana kime ne tavsiye edeceğimi öğretme.
Turkiye'yi 3. Sinif ulkesi olarak gorduklerinden dolayi bir daha onermeme karari aldim. Ne oldu yandin mi yoksa bu durumda?
Ayrıca son zamanlarda Honor'u vs. unutup da S24 FE önermelerini, bu konudaki U dönüşünü de görüyorum ara ara.
Ben S24 FE'yi panel, yazilim ve guncelleme omru olarak onermeye devam edecegim. U donusu yaptigimi zannetmen kafanda kurdugun utopyadaki olaylardan biri. S24 FE onermeye devam ediyorum niye? Cunku Xiaomi'ye kiyasla daha iyi yazilim omru sunuyor. Bazi kullanicilad bunu onemsiyor. Ben de hem 14T hem de S24 FE onerip geciyorum.
Farklı koşullarda çekilmiş fotoğraflarla kıyaslama yapmaya çalışmış birisin.
Reklam almayan ve telefonlari kendi kazandiklari parayla satin alan baska bir kurum biliyor musun GSMarena disinda? Bilmiyorsun. Telefonlardan biri 2 yil once cikmis biri bu sene. Baska ornek yoktu. Telefon dukkanim olmadigindan dolayi maalesef kendim ayni ortamda fotograf cekemedim.
Sana bir bilgi vereyim: S24 FE'nin ana kamerası S25+ (50 bin TL) aynıymış!
Bak asil bomba ne biliyor musun? S23 FE ile S25+'in kamera paketi ayni. Fakat ISP ve kullanilan lensin kalitesinden bihaber oldugundan dolayi farki anlayamazsin
Zaten Xiaomi 14T ve 14T Pro'nun geniş açıda ve selfie kamerada S24 ve S24+ ile yarışma şansı yok, bence onları çok da karıştırma olaya.
Tamam guzel, gelisme var. Aferin. Main kamera paketinde dogruyu ogrendin sayemde.
4 kameranın 2'sinde bariz üstünsen eğer, daha iyidir, basit.
Bunu kanitlayacak somut bir delilin var mi? Yoksa yine her zamanki gibi kafanda olusturdugun utopyadaki yalanlardan mi bahsediyorsun yine.
Ana kamera olaraksa iyidir ya da kötüdür, sana bir örnek veriyorum, mükemmel Xiaomi 14T'nin sıvadığı bir durumu gösteriyorum, neye dayanarak daha iyi açıklar mısınız diyorum, hala bana havadan bilgiler veriyorsun.
Orada sivadigi falan yok. Xiaomi'nin gece modu genellikle geceleri gece modunda sari isigi beyaza donusturur ve ortami aydinlik hale getirir. Dikkatli bakarsan sag taraf hala sari. Icerisi dogal bir sekilde beyaz isik sayesinde beyaz.
1750707999876.webp

Aynısını S25-Xiaomi 15 konusunda da yapmıştım yine cevap alamamıştım.
Bunu kanitla o halde. Ben tartismaya girdigimde her zaman cevap veririm saygidan oturu.
Ayrıca, bu işin en az fotoğraf kadar önemli diğer kısmı olan video çekme kabiliyetlerini konuşmuyoruz zaten.
Istersen sabaha kadar konusabiliriz. Musait degilim pek ama sana kiyak gecebilirim.
Sen kendini benden ya da herkesten üstün görebilirsin, fıtratında var senin bu olay, kafaya vurmalar falan kendini bir şey zannediyor paşam; ayrıca üstün görmek ne demek o da ilginç. Elle tutulur bir şeyle gelsen zaten şimdiye kadar seninle aynı fikirde olurduk.
Evet, kesinlikle devam et. Ihanete ugramis gibi davran. Arkandan hancer yemis gibi bogurebilirsin. Ben kendimi senden ustun gormuyorum sadece bana igneliyici sekilde mesajlarin arasinda bana laf atiyorsun. Ben de cevabimi veriyorum. Mizacim biraz sert. Hepte sana denk geliyor biliyor musun?
GSMArena'dan fotoğraf örneği aldım kendim çekemediğim için kusura bakma. Oradaki yorumu kaynak göstermekle bunun arasındaki farkı ayırt edemiyorsan bence çok konuşma.
Kaynak gosterdigin adamlar dogruyu soyluyor fakat senin isine gelmiyor bu durum. O yuzden link atmaya bile korkmussun.
Beni dinler ya da dinlemez, benim senin gibi takıntı ve kaygılarım yok, düşüncemi söylerim,
Sen cidden degisiksin bu arada. Surekli kisisel insan problemlerinden bahsediyorsun. Bunun konumuzla alakasini cozemedim.
günün sonunda ister umursar ister umursamaz.
Attığım örneğe karşı bir açıklaman varsa konuş, yoksa bu olayı daha da uzatma, yazacağın saçma cevabına geri dönmeyeceğim bu arada, meydan senin, sallamaya devam.
Arguman sunamayacak kadar aciz oldugundan dolayi benimle veya baska biriyle tartismaya girince ne yapacagini sasiriyorsun. Sana verdigim cevap gercekten cok sacma. Cunku oksijen israfi olan birine ne desen kelimeler kifayetsiz kalir.

Ya babamla ablam iphone 15 kullanıyor bende istedim babam 😀 alırım dedi. Zatwn hemen alamayacağım şu anlardan hedef koyacağım seneye alacağım yüksek ihtimalle ama sağlam bir kampanya olursa iphone 11 bozdurup s24 fe alacağım gibi. Xiaomi kullanmadığım için bilmiyorum ama benim için kamera çok önemli bir seviyede. İphone 11 çok güzel kamerası o yüzden samsung düşünüyorum. Genel kullanım olarak iyidir diye düşünüyorum. Şu anda alırsam s24fe ,seneye alırsam 50000e yakın bütçem olur. Ama ben 50000 vermek istemem s24fe 25bin iphone 15 55 bin ve şaka gibi s24fe testlerde geçiyor.
Seneye ne olacagi belli olmaz. Eger su an alacaksan ve kamera paketi onemliyse Xiaomi 14T al. Fakat on kamerasi vasat.

Hocam Samsung istiyorum. Yani bu sene gibi düşünelim. S25+ya o kadar para vermeye gerek var mı?

S25+ daha büyük ve biraz daha iyi batarya için alınabilinir. Onun dısında S25 de tercih edilebilinir. Eğer seneye alacaksan S26'yı bekle, eğer değecek güncelleme yapmıslarsa biraz bekle (2 3 ay) sonra al daha uyguna düşüyor çünkü.

Geri
Yukarı Alt