Ben şu an indiriyorum. Bakalım pil sorunu One UI 7 kaynaklı mı yoksa S24 FE kronik sorunlu bir cihaz mı?
Güncellemelerden sonra normal diye biliyorum. Bir süre içerisinde düzeliyor normalde, arka planda uygulama güncellemeleri ve optimizasyon işlemleri devam ediyor çünkü.30 saniyede şarjım 28'den 24 oldu.. Güncellemeyin, kafayı yedirtecek.
30 saniyede yüzde 4 şarj kaybının "optimizasyon" ile hiçbir alakası yok. Bu kadar büyük güç tüketimi asla olmamalı.Güncellemelerden sonra normal diye biliyorum. Bir süre içerisinde düzeliyor normalde, arka planda uygulama güncellemeleri ve optimizasyon işlemleri devam ediyor çünkü.
Cihazınızı Scamsung servisine vermenizi tavsiye ederim.30 saniyede şarjım 28'den 24 oldu.. Güncellemeyin, kafayı yedirtecek.
30 saniyede yüzde 4 şarj kaybının "optimizasyon" ile hiçbir alakası yok. Bu ciddi bir sorun.
Cihazınızı scamsung servisine vermenizi tavsiye ederim.![]()
30 saniyede yüzde 4 şarj kaybının "optimizasyon" ile hiçbir alakası yok. Bu ciddi bir sorun.
Cihazınızı Scamsung servisine vermenizi tavsiye ederim.![]()
Fanboyluğu bırakın, güncellemeden sonra şarjın aynı kalmasını mı bekliyorsunuz?
4 saat ekran süresi alıyorum, pil tasaruffu ve 0 parlaklık ile. Kronik sıkıntılı cihaz. Bayağı kişide var bu sorun.