Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Pek oyun oynamıyorum ama ara sıra da olsa oynarım. Critical cops diye bir oyun var, bu oyunda Redmi 12 Pro 5G cihazı 100-120 FPS civarı veriyordu. Elimde S24 FE var. Aynı oyunda 90 lara kadar indiği oldu. İlk girdiğim 20 dakika bir problem olmuyor sonra telefonun sıcaklık artınca düşmeye başlıyor. Ama aman aman bir sıcaklık değil, gayet normal bir ısı, fazla olsa telefonun Game boosteri "iyi" yerine "sıcak" tarzı bir şey yazardı ısı için. Normal mi bu durum?

Pek oyun oynamıyorum ama ara sıra da olsa oynarım. Critical cops diye bir oyun var, bu oyunda Redmi 12 Pro 5G cihazı 100-120 FPS civarı veriyordu. Elimde S24 FE var. Aynı oyunda 90 lara kadar indiği oldu. İlk girdiğim 20 dakika bir problem olmuyor sonra telefonun sıcaklık artınca düşmeye başlıyor. Ama aman aman bir sıcaklık değil, gayet normal bir ısı, fazla olsa telefonun Game boosteri "iyi" yerine "sıcak" tarzı bir şey yazardı ısı için. Normal mi bu durum?

Açıkçası bana normal geldi hocam iPhone kullanıyorum ve iphonelarda da oluyor diyorlar. Ben oyun oynamadigim icin bilmiyorum. Sogutucu almayi deneyebilirsin buz gibi yapiyorlar telefonu(kaliteli olnlar).

Optimizasyon kaynaklı olabilir, iki telefon için kullandığınız ayarlar aynı olmayabilir. Isındığında orta kamera hizasından 2 cm sağ tarafı ölçme şansınız var mı?

40 derecede performans kısmaması lazım. Başka bir sorun var.

Bu sabahtan beri böyle. İlk günler yağ gibiydi. Alalı 2 hafta olmadı ama. GPU'nun %99'unu kullanıyor. MediaTek 1080 bile ısınmadan 100 üzeri verirken, Exyones 2400e kat kat iyi olmasına rağmen veremiyor.

Gaming Hub uygulamasını silince düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: