Makaleler
17

Videodaki sorunu yaşıyorum. Oyunu dün gece indirdim ve oynayayım dedim, şu illet yüzünden gram zevk alamadım. Nasıl düzeltebilirim? Dün telefonu kapatıp açınca geçici olarak düzelmişti ama biraz önce tekrar oynayayım dedim, aynı sorunu tekrar yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Videodaki sorunu yaşıyorum. Oyunu dün gece indirdim ve oynayayım dedim, şu illet yüzünden gram zevk alamadım. Nasıl düzeltebilirim? Dün telefonu kapatıp açınca geçici olarak düzelmişti ama biraz önce tekrar oynayayım dedim, aynı sorunu tekrar yaşadım.

OneUI 7'den sonra emülatörlerde de bu problem var kendi kendine flicker atıyor, tek çare update beklemek.

S24 Ultra oynarken böyle bir şey yaşamadım. ONE UI 8

OneUI 7'den sonra emülatörlerde de bu problem var kendi kendine flicker atıyor, tek çare update beklemek.
Emülatör değil bu official port.

Cihazla alakalıdır Snapdragon'lu cihaz kullanıyorum yaşamadım daha böyle bir şey. Snapdragon işlemcili telefonlar Exynos'a göre daha optimize çalışıyor sanırım. Güncellemeler ile düzelir ama.

Emülatör değil bu official port.
Emülatör demedim zaten, OneUI 7'den sonra bazı cihazlarda bu tarz flicker'ları emülatörlerde de yapıyor dedim, OneUI 6.1 de bu problem yoktu, 8 de de düzeltmediler. Mesela @D4C 6.1 kullanıyormuş aynı cihazda ve böyle bir sorun görmemiş.