Makaleler
1
Samsung'un ocak ayında satışa çıkan yakışıklı telefonu s24 Ultra, Counterpoint Research araştırma şirketinin verilerine göre 2024'ün ilk çeyreğinde en çok satan Android telefon oldu. Tüm telefon modellerine baktığımızda ise en çok satılan telefon modeli iPhone 15 Pro Max yer aldı.

indir (6).webp

Uzun ömür, performans ve destek sebebiyle tercih edilmeye devam ediyor son modeller. Tabi bizde aşırı pahalı ama örneğin ABD’de 1200 dolar gibi komik fiyatlara satıldığını söylemek lazım.
Doğru dedim biz 2 aylık maaşla iphone 13 alırken onlar yarım maaşla 14 Pro max alabiliyor. Keşke bizde de öyle olsa. Telefon lüks bişey oldu.

Eger 30-60 FPS GTA V oynayamiyorsan bir isletim sisteminde, ben o isletim sistemini kotulerim.

Android'de wine var. Gta V oynatiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim telefonum (Android) 5 senelik. Annemin ki (Android) benim eski telefonum 10 senelik. Var mı bu kadar uzun süre kullanılan bir İPhone modeli?

Benim telefonum (Android) 5 senelik. Annemin ki (Android) benim eski telefonum 10 senelik. Var mı bu kadar uzun süre kullanılan bir İPhone modeli?
Guzel kullandigin surece uzun gider normalde Android cihazlar ucuz olur talep edilir, iPhone ise pahali ve yillara gore kullanimi ucuz Android cihazlara gore iyi olur. Bir de guncelleme aliyor.

Mesela S7 cihazi hatta S6 cihazi iPhone 6S ve 7'den cok guzel ama yazilim destegi yok. İsini bilen en son surumu yukler zaten ve kullanir. Sonra GTA V oynar.