Samsung Galaxy S24 Ultra 2024'ün ilk çeyreğinde en çok satan Android telefon oldu

Benim telefonum (Android) 5 senelik. Annemin ki (Android) benim eski telefonum 10 senelik. Var mı bu kadar uzun süre kullanılan bir iPhone modeli?

Telefonu düzgün kullanırsan zaten amiral gemisi telefonlar uzun ömürlüdür. Benim annem hala Galaxy Note 8 kullanıyor. Telefon hafızası dışında sorun yaşamıyor. Bir kuzenim hâla iPhone 7 kullanıyor.

Kaçak Xiaomi nerde ? Belirlense listede adam kalmaz .

Gayet yüksek gibi, ben bir sorun göremedim. Kendini de bir sorgulamayı öğren Cihazları satış sayısına göre iyi mi kötü mü kıyaslayamazsın. Liste de şaşırtmadı, marka köleliği.

Niyet ettim inat ettim Apple fanboylarını göz ardı etmeye. Millete "zeka seviyen belli oldu" diye laf edip saygı duyulmayı beklemesin hiç kimse.

Bir telefonun ömrü kullanıma bağlı olsa da S24 Ultra ömürlük bir cihaz. Satması normaldir.

Şöyle güçlü bir makine satılmayacakta başka ne satılacaktı? Hakettiği yere gelmesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…