- Makaleler
- 1
Bence Xiaomi sevmeyenler için Android için iyi bir seçenek. Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili) Gri.
Aradaki farkı ödemeye değmez mi diyorsunuz?Şahsen S25 Ultra alacağıma S24 Ultra almayı tercih ederdim.
Aralarında ne kadar fark var ki? Bence S25 Ultra daha mantıklı. O kadar para verip S24 Ultra alıyor iken bir tık daha fazla verilip 1 yıl daha güncel telefon almak daha mantıklı.
Üzgünüm ama biraz kötü bir tercih sanki.Şahsen S25 Ultra alacağıma S24 Ultra almayı tercih ederdim.
S25U kasası bana göre daha güzel. Onun haricinde 2. arka kamera 12'den 50'ye çıkarılmış. İşlemci konusunda da S25U daha iyi. Bence alınabilir.Şahsen S25 Ultra alacağıma S24 Ultra almayı tercih ederdim.
Deger. S24 Ultra'da kumlanma sorunu yasayanlar var. S25 serisinde bu yok simdilik.
Bu durum daha çok S23 Ultra modelinde direkt eleme kriteri. Ancak S24 Ultra daha tercih edilebilir gibi. Şu kenarlı tasarımı bu seride törpülemiş olsalardı keşke. Kurtlanıyorum, iki modelden birini alacağım.Aralarında ne kadar fark var ki? Bence S25 Ultra daha mantıklı. O kadar para verip S24 Ultra alıyor iken bir tık daha fazla verilip 1 yıl daha güncel telefon almak daha mantıklı.
Evet, o da var.Deger. S24 Ultra'da kumlanma sorunu yasayanlar var. S25 serisinde bu yok simdilik.
Maddi imkan olsa ben hemen bugün alırdım. Abim S23 Ultra aldı. Cihazı elime aldıktan sonra "Ben bugüne kadar telefon kullanmamışım." yorumunu yaptırdı bana. S24 Ultra veya S25 Ultra bile değil. Ama pahalı işte
S25U daha hafif ve ekranı daha büyük. Yanlışım yoksa batarya performansları yakın olsalar da S25U'nın bataryası video izlerken daha geç bitiyordu.
Hyper OS, denen saçmalığı getirdiler. Pili sömürüyor. Yazılımı düzeltseler güzel cihazları olacak.(Şu anda da Xiaomi Poco X5 Pro 5G kullanmaktayım.)