Ben S25 Ultra'yı daha çok beğeniyorum. Bence yeni tasarım çok daha mantıklı ve daha hoş. 25 Ultra alınır mı eh düşünülebilir. Düşünülür dememin tek sebebi de Honor Magic 7 Pro'nun rakipsiz istisna bir örnek olması, Honor'a ön yargısı olmayan düşünmemeli zaten. O klasmanda şu an en iyi en f/p cihaz Honor Magic 7 Pro. S24 Ultra'yı da eleyen Honor. 57 bine aldığın Honor sana 8 elite veriyor, daha fazla depolama veriyor.

İllaki kafaya koydum Samsung alacağım 24 Ultra mı 25 Ultra mı sorusu ise bence tamamen bütçe işi. Paran varsa en yenisini almak mantıklı, yoksa S24 Ultra gayet yeterli, ben bütçemi çok zorlayarak S25 Ultra'ya çıkmazdım açıkcası.

Yurt dışı S25 ya da S24 alıp napabilirsiniz, 8 ay kullanıp kapanınca IMEI açtırma ücreti verseniz daha uyguna mı geliyor?

Sizce S25 mi yoksa S24 Ultra mı? Kumlanma sorunu nedir?
S25 daha sorunsuz bir cihaz. Ayrica 14 bin TL daha ucuz. Kumlanma sorunu, hem kamerada hem de ekranda meydana gelebilecek bir sorun. Kamerada Görüntüde fazla gren/parazit oluşuyor.
Fotoğraf çekerken ya da ön izleme sırasında detaylar çamur gibi görünüyor. Ekrandaysa, karanlık arka planlarda veya gri tonlarda ekranın sanki "kirliymiş" gibi görünmesine neden oluyor.