Samsung Galaxy S24 vs S24 FE

yusufumm07 52

Üstün
Mi 14 alacaktım kardeşime, bütçem oraya çıkmıyor. S24 veya S24 FE tercih edilse hangisini tercih edeyim?

Honor önermeyin..

S24 FE kullanıyorum fakat çok önermem. Muadili Xiaomi cihazlara bakın Samsung şart değilse. FE olduğu için kısılmış bazı özellikleri can sıkıyor. Düz S24 alınabilir ama.

S24 FE kullanıyorum fakat çok önermem. Muadili Xiaomi cihazlara bakın Samsung şart değilse. FE olduğu için kısılmış bazı özellikleri can sıkıyor. Düz S24 alınabilir ama.
Samsung şart kendine Samsung bana uyduruk alıyorsun der sonra çekenem.

Mümkünse düz S24. S24 FE'ye kötü diyenler hangi beklentiyle aldı bilemiyorum ama elbette sana Ultra cihazlar gibi bir şey vermeyecek. Bütçe varsa düz S24 daha mantıklı olur, FE daha budget versiyon zira ben de S23 FE kullanıyorum. Yoğun kullanımda gerçekten ısınan bir cihaz, ki yazın köye gittiğimde vs. oldukça yoğun kullanıyorum, S24 FE'de bu ısınma kısmında aynı durumda kalıyor.

Ana kamerada FE ve düz versiyonda bir fark hissetmezsiniz lakin telefoto ve ultra geniş açı sensörlerde fark görülebilir.

Mi 14 alacaktım kardeşime, bütçem oraya çıkmıyor. S24 veya S24 FE tercih edilse hangisini tercih edeyim?

Honor önermeyin.

S24 öneririm. Amiral gemisi bir cihaz, daha ince daha iyi kamera daha iyi ekran. Ultrasonik parmak izi. Bazılarının ekran sürelerine baktığımda benzer süreleri alabilirsiniz.

S24 öneririm. Amiral gemisi bir cihaz, daha ince daha iyi kamera daha iyi ekran. Ultrasonik parmak izi. Bazılarının ekran sürelerine baktığımda benzer süreleri alabilirsiniz.
Isınma nasıl?

Kesinlikle kötü bir cihaz değil haklısınız. Sadece bazı özellikler gereksiz yere kısılmış bazıları ise olmasa olur muş gibi hissettiriyor. Kamera konusunda normal kullanımda farkı yok diyebilirim. S23 FE göre ise daha güzel ve köşeleri tıraşlanmış bir kasası mevcut. Ayrıca güncelleme desteği daha fazla diye hatırlamaktayım.

S24 onerebilirim. FE serisinin sogutma performansini begenmiyorum. Fiyatlari firladi zaten. Duz S24 daha mantikli.

Isınma sorunu yok diyebilirim. Niye beğenmediniz anlamadım.

Bir problem yaşamadım. Wild Rift, TFT ve benzeri envai çeşit oyun oynadım. Tek sıkıntısı çerçevesi ve mobil veride anakartın olduğu bölüm bir tık fazla ısınıyor. Rahatsız edecek düzeyde değil ama hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…