Nasıl yani A36 10-12 saat verebiliyor S25 Edge'de verebiliyor mu? Bu listeler hiç inandırıcı gelmiyor.
Kullanimin %20'sinde oyun oynandigi zaman S25 Edge'den dusuk sureler veriyor. Bu arada A36'nin 12 saat SoT vermesini beklemiyorum karma daily use kullanimda.

Evet. Batarya optimizasyonu iyi. Fakat! Ust duzey kamera beklentin varsa tercih et. Kendisi Phone (3)'den, Vivo X200 FE'den ve S26'dan daha iyi.

Sensor boyutu oldukca buyuk inceligine gore. 1/1.3".

S25'ten 100 mAh küçük olmasına rağmen şaşırttı.
Zaten kamerasının iyi olduğunu biliyorum.
Yani X8 Pro'da karar kıldım ama bütçenin yükselmesi durumunda değişiklik olabilir.

S25'ten 100 mAh küçük olmasına rağmen şaşırttı.
Zaten kamerasının iyi olduğunu biliyorum.
Yani X8 Pro'da karar kıldım ama bütçenin yükselmesi durumunda değişiklik olabilir.
Tamamdir. Bol sans. Fakat Edge ve X8 Pro bambaska insanlarin telefonu. Birinin kamera sensoru A36'ya ve CMF Phone 1'e esitken oburu S26 Ultra ile ayni main sensoru kullaniyor.

16e, oyunlarda cook dusuk SoT sundugundan dolayi listede epey asagilarda kaliyor. Bence net alinmayacak bir cihaz 16e.
Telefonun tek bir alinabilir bahanesi yok. 2026 yilinda genis acisiz telefon almak ayri ironi. 200 dolarlik telefonlarda bile varsayilan bir seyi 600 dolar telefonda goremiyorsunuz. Hadi bunu gecelim, cikan kamera 16 Pro'nun genis aci sensoru. 1/2.55" gibi ironik boyutta bir sensor. Benim telefonun genis acisiyla ayni boyutta. Cikan panelde ne LTPO var ne 120 Hz. APL18'de maks 1100 niti goruyor. Cok daha ucuz S25 FE 1900 niti asiyor. Batarya da boyleyse bir cip kaldi ama sogutma da yok. 😁