Samsung Galaxy S25 FE alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20951
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Normalde başka bir konuda yazmıştım bu mesajı ama moderatörler konu açmışlar.

Yapabilirsem 35 vs. ama yapabilirsem çalışıp. A56 kullanıyorum ama vasat yazılımda.
Bence o kadar cikmisken Poco X8 Pro Max'i al. Telefoncudan daha uyguna KVK'li sifir olarak bulunabilir. Yazilimdan feragat etmek lazim ancak diger isteklerini karsiliyor.

Yazılımı her ne kadar beğenmesem de kağıt üstündeki özellikleri ve fiyatına göre en yakın eli düzgün cihaz olduğu için öneriyorum mecburen. Bütçe çıkmıyor ise biraz daha sabredip bunu alabilirsiniz. Batarya sorun değil ise S25 FE alınır ama o 8 GB RAM ile 7 yıl güncelleme ömrünü nasıl geçirir tartışılır.

Nelerden mesela?
Stabil yazılım arar bulursun, bulduğun cihazda pil olmaz, pili iyi cihaz bulursun kronik sorunu eksik olmaz gibi gibi sebepler, mesela bu bantta satılan Nothing Phone (3) sorunları için:

FE serileri sorunlu diye (Bir S20 FE denerken iyiydi normal olsun diye) S24 sipariş ettim. S26 FE de bundan hallice olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…