Samsung Galaxy S25 FE mi, S26 Plus mı alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12649
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 747

Hocam ben olsaydım ya üst segment olarak S25 Ultra alırdım indirimde ya da işimi görsün diye A56 alıp geçerdim. Karar size kalmış.

Qualcomm yongaya sahip S25 Ultra dururken Exynos yongaya sahip S26+'a bakılmamalı bile.

S25 Ultra ile S25 FE arasında aradaki 2 kat fiyata (40 bin TL'ye) değmeyecek bir fark yoksa almayacağım hocam daha siparişi vermedim burada kararsız kaldım. Çok da parada çıksın istemiyorum cebimden S25 FE yeterli mi acaba ısınıyor mu?

Kullanımınız nasıl? Beklentiniz nedir?

Hocam kullanımınız günlük kullanım ise S25FE yeterli olur. Biraz daha profesyonelse S25 Ultra.

Kullanımınız nasıl? Beklentiniz nedir?

Hocam sadece Instagram YouTube vs geziniyorum arada belki Mobile Legends oynarım o kadar çok da bir beklentim yok açıkçası bana çok da gerekli değil ya zaten profesyonel olarak ben fotoğrafla falan da uğraşmıyorum yeter ki kasmasın donmasın istiyorum yeter ki kasma yapmasın Xiaomi 15 gibi bir telefon aldım o bile kasma yapıyordu siz düşünün gerisini. Herhalde Xiaomi'nin arayüzünden kaynaklıydı o donma tam bilmiyorum çünkü işlemcisi çok iyiydi diye almıştım.

Son düzenleme:
@12649 önceden kullandığınız Xiaomi 15, yurt dışı cihazı mıydı acaba?

@12649 anladım. Kullanım profiliniz için S25 Ultra vesaire Flagship cihazlar gereksiz olur, aynı işlemleri radikal fark hissetmeksizin daha uygun fiyatlı bir cihazla da yapabilirsiniz.

Samsung istediğinizi belirtmişsiniz, bundan mütevellit her ne kadar Exynos olmasından dolayı direkt öneremesem de size uygun olan cihaz A57 gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…