Evet hep Xiaomi kullandım o yüzden bıktım Xiaomi 15 bile kullandım sonra sattım borcum vardı o dönem şu anda borç morç yok yeni bir telefon alacağım da Samsung'a geçiş yapmak istiyorum artık.

Evet hocam sadece alo dedim yeterli arada Mobile Legends oynarım o kadar bir de çok fazla resim ve video ile uğraşıyorum 256 GB yeterli mi bana şu anda 64 GB depolama yetmiyor.

Vallahi işlemci bır tık şüphe düşürüyor içime Exynos işlemci pek içime dinmiyor ama artık büyük ihtimalle alacağım.

Hocam ben olsaydım ya üst segment olarak S25 Ultra alırdım indirimde ya da işimi görsün diye A56 alıp geçerdim. Karar size kalmış.

Qualcomm yongaya sahip S25 Ultra dururken Exynos yongaya sahip S26+'a bakılmamalı bile.

S25 Ultra ile S25 FE arasında aradaki 2 kat fiyata (40 bin TL'ye) değmeyecek bir fark yoksa almayacağım hocam daha siparişi vermedim burada kararsız kaldım. Çok da parada çıksın istemiyorum cebimden S25 FE yeterli mi acaba ısınıyor mu?

S26 Plus mı almalıyım, S25 FE mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Arada 30 bin TL fiyat farkı var, neredeyse iki katı fiyatına S26 Plus alacağım :( şu anda kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 5 yıldır kullanıyorum.
Kullanımınız nasıl? Beklentiniz nedir?

S25 Ultra ile S25 FE arasında aradaki 2 kat fiyata (40 bin TL'ye) değmeyecek bir fark yoksa almayacağım hocam daha siparişi vermedim burada kararsız kaldım. Çok da parada çıksın istemiyorum cebimden S25 FE yeterli mi acaba ısınıyor mu?
Hocam kullanımınız günlük kullanım ise S25FE yeterli olur. Biraz daha profesyonelse S25 Ultra.

Kullanımınız nasıl? Beklentiniz nedir?

Hocam sadece Instagram YouTube vs geziniyorum arada belki Mobile Legends oynarım o kadar çok da bir beklentim yok açıkçası bana çok da gerekli değil ya zaten profesyonel olarak ben fotoğrafla falan da uğraşmıyorum yeter ki kasmasın donmasın istiyorum yeter ki kasma yapmasın Xiaomi 15 gibi bir telefon aldım o bile kasma yapıyordu siz düşünün gerisini. Herhalde Xiaomi'nin arayüzünden kaynaklıydı o donma tam bilmiyorum çünkü işlemcisi çok iyiydi diye almıştım.

Son düzenleme: