@Sensei konu Honor ve plastik olunca akla gelecek en "dandik" plastik malzemeyi düşünmek daha mantıklı bence. Şu ana kadar kullandıkları bütün plastik kasa malzemeleri aşırı kalitesizdi çünkü (Magic 8 Lite, 400 serisi, 600 serisi, etc...).

Dediğim gibi ben olsam bu fiyat bandında Android'in Bloat arayüzü ile uğraşmaz, iPhone tarafına yönelirdim. Hem daha stabil deneyim vadediyor hem de değeri düşmüyor ilginç şekilde; şu Honor'u alsan, 1 ay sonra minimum %15 - 20 değer kaybı garanti gibi...

ilginç şekilde; şu Honor'u alsan, 1 ay sonra minimum %15 - 20 değer kaybı garanti gibi...
İlginç değil, serbest piyasa ekonomisinin en net örneği :) iPhone değerli çünkü insanlara göre, alıcıya göre değerli. Alıcıya göre değerli demek satıcıya göre de pahalı demek.
konu Honor ve plastik olunca akla gelecek en "dandik" plastik malzemeyi düşünmek daha mantıklı bence. Şu ana kadar kullandıkları bütün plastik kasa malzemeleri aşırı kalitesizdi çünkü (Magic 8 Lite, 400 serisi, 600 serisi, etc...).
Bilmiyorum açıkçası, direkt Pro segment bir cihazda Lite, 400, 600 gibi orta segment modellerdeki plastiği kullanmamışlardır diye tahmin ediyorum. Umuyorum daha doğrusu. MediaMarkt'a gidip parmaklamak en iyisi olur. Ben ikisi arasında X300 alıp geçmiştim ama konu sahibinin tam zıttı olarak küçük ekran seviyorum🤣

İlginç değil, serbest piyasa ekonomisinin en net örneği :) iPhone değerli çünkü insanlara göre, alıcıya göre değerli. Alıcıya göre değerli demek satıcıya göre de pahalı demek.

Kesinlikle... Ben biraz da TR'de para zor kazanıldığı için bu öneride bulunuyorum, yine de tercih meselesi :).

Bilmiyorum açıkçası, direkt Pro segment bir cihazda Lite, 400, 600 gibi orta segment modellerdeki plastiği kullanmamışlardır diye tahmin ediyorum. Umuyorum daha doğrusu. MediaMarkt'a gidip parmaklamak en iyisi olur. Ben ikisi arasında X300 alıp geçmiştim ama konu sahibinin tam zıddı olarak küçük ekran seviyorum🤣

Bi' ara canlı incelerim ama hiç umudum yok :D. Geçen senenin 400 Pro'su da kalburüstü bir modeldi ama kasası çok kalitesizdi.

X300 tercihi gayet yerinde olmuş bu arada. Stok ARM CPU ve GPU mimarisini birarada sunan Dimensity 9500 ile geliyor, çok iyi yonga cidden. Exynos'taki gibi Android'in doğasına aykırı Core Cluster tasarımlarını temel almıyor, güle güle kullan 😇.