Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar, bu iki cihaza bakıyorum. Açıkçası Honor çok güzel olsa da aksesuarının ve telefonun yaygın olmayışı, ikinci eli ve fiyatının da 10 bin TL pahalı olması nedeniyle S25 daha mantıklı geliyor. Ne tür farklar var?

Plus büyük geliyor. Günlük kullanımda küçük telefon tercih ediyorum genelde. 13 kullanıyorum şu an. Boyut dışında gerçekten önemli fark var mıdır? Örneğin kamerada şu konuda daha iyidir, yüz tanıma vardır vs?

Selam, bu iki cihaza bakıyorum. Açıkçası Honor çok güzel olsa da aksesuarının ve telefonun yaygın olmayışı, ikinci eli ve fiyatının da 10 bin TL pahalı olması nedeniyle S25 daha mantıklı geliyor. Ne tür farklar var?

Magic 7 Pro daha iyi ama ufak bir telefon istiyorsanız S25 alabilirsiniz. Magic 7 Pro büyük çünkü.

Geniş açı videosu ve gece video çekiminde nasıldır S25 hocam?
Geniş açı konusunda GSMarena pek beğenmemiş hocam. Özellikle video kısmında hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtmişler. Telefonu daha çok Google Pixel 9'la, iPhone 16 ve Xiaomi 15 ile kıyaslamışlar ve saydığım tüm telefonlar S25'den daha iyi genel kamera performansında. Düşük ışıkta yani gece video çekiminde ise renk sunumu güzel. Fakat dediğim gibi geniş açı videosunda rakiplerinin gerisinde. Ayrıca Xiaomi 15'i de listeye ekleyebilirsiniz. Geniş açısı ve gece video çekimi daha iyi. Leica lens kullanıyor.

İşin komik olan kısmı iPhone 16'da telefoto yok. Buna rağmen iPhone 16'nın kamerası daha iyi.

Xiaomi'nin Selfie kamerasını hiç beğenmedim hocam. Honor'a bugün tekrar bakacağım. İşin hoş yanı Hepsiburada 8 bin TL ekstra destek veriyor Honor'a. 13'ü yaklaşık 30 bin TL'ye alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.