Honor Magic 7 Pro daha iyi bir cihaz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Xiaomi'nin selfie kamerası memnun etmediyse S25 pişman eder bence. Çünkü incelemelerde kamera konusunda hemen hemen herkes Xiaomi 15'in, S25'den iyi olduğu kanısında.Xiaomi'nin Selfie kamerasını hiç beğenmedim hocam. Honor'a bugün tekrar bakacağım. İşin hoş yanı Hepsiburada 8 bin TL ekstra destek veriyor Honor'a. 13'ü yaklaşık 30 bin TL'ye alıyor.
Hocam isterseniz karşılaştırmaları izleyin. Öyle karar vermeniz daha doğrudur.Xiaomi'nin Selfie kamerasını hiç beğenmedim hocam. Honor'a bugün tekrar bakacağım. İşin hoş yanı Hepsiburada 8 bin TL ekstra destek veriyor Honor'a. 13'ü yaklaşık 30 bin TL'ye alıyor.
Hocam onun için ayar vardı S25’de yanlış hatırlamıyorsam.Xiaomi'nin selfie kamerası memnun etmediyse S25 pişman eder bence. Çünkü incelemelerde kamera konusunda hemen hemen herkes Xiaomi 15'in, S25'den iyi olduğu kanısında.
Kaliteyi falan yükseltmek için.
Hocam ama mağazada varsayılan ayarlar düşük olur. Her telefonda öyle oluyor genelde.Hocam karşılaştırmalara da bakıyorum ama mağazaya gidip denediğimde işler çok değişiyor. Örneğin @Simon hocam Xiaomi selfiecam daha iyi diyor ama ben mağazada rezil bu deyip bıraktım.![]()
Samsung’da öyle video ve fotoğrafta.
- Makaleler
- 23
Mümkünse Xiaomi 15'i farklı bir mağazada daha deneyin. Belki o ünitede sorun vardır.Hocam karşılaştırmalara da bakıyorum ama mağazaya gidip denediğimde işler çok değişiyor. Örneğin @Simon hocam Xiaomi selfiecam daha iyi diyor ama ben mağazada rezil bu deyip bıraktım.![]()
GalagodoşRemzi
Uzman
Xiaomi 15 bakabilirsin kompakt telefon istiyorsan, kamera olarak kalitelidir. Honor magic 7 pro arka kamera olarak daha güzel bu ikisine kıyasla. Ön kamerasını tekrardan dene ve magic 7 pro al büyük gelmeyecekse, öneririm. Tek sıkıntısı aksesuarları olur, onları da araştırıp bir yerlerden bulmaya çalışacaksın maalesef.
Xiaomi'yi arayüz nedeniyle de pek düşünmüyorum ya. Honor ve S25 arasında bakacağım. Hemen hemen aynı fiyata geliyor. Hepsiburada 8 bin destek verdiği için 13 + 25 bin TL'ye geliyor Honor. S24 ise Mediamarkt'ın desteğiyle 23'e falan geliyor.
GalagodoşRemzi
Uzman
O zaman kompakt istiyorsan S25. Genel anlamda magic 7 pro daha iyi bir cihaz. Tekrardan mağazada güzelce dene, öyle karar ver.Xiaomi'yi arayüz nedeniyle de pek düşünmüyorum ya. Honor ve S25 arasında bakacağım. Hemen hemen aynı fiyata geliyor. Hepsiburada 8 bin destek verdiği için 13 + 25 bin TL'ye geliyor Honor. S24 ise Mediamarkt'ın desteğiyle 23'e falan geliyor.
- Makaleler
- 23
S25 ile Honor Magic7 Pro kıyaslanmamalı. Çünkü Honor, S25 Ultra ve 16 Pro Max dengi bir cihaz. Bu ikisi arasından boyut önemli değilse Honor alın.Xiaomi'yi arayüz nedeniyle de pek düşünmüyorum ya. Honor ve S25 arasında bakacağım. Hemen hemen aynı fiyata geliyor. Hepsiburada 8 bin destek verdiği için 13 + 25 bin TL'ye geliyor Honor. S24 ise Mediamarkt'ın desteğiyle 23'e falan geliyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-