GalagodoşRemzi
Uzman
Kesinlikle.S25 ile Honor Magic7 Pro kıyaslanmamalı. Çünkü Honor, S25 Ultra ve 16 Pro Max dengi bir cihaz. Bu ikisi arasından boyut önemli değilse Honor alın.
Kesinlikle.S25 ile Honor Magic7 Pro kıyaslanmamalı. Çünkü Honor, S25 Ultra ve 16 Pro Max dengi bir cihaz. Bu ikisi arasından boyut önemli değilse Honor alın.
Honor'un ön kamerası S25 Ultradan iyi bu arada. Ön kamerası fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon. Ondan iyisi iPhone 16 Pro zaten. Yani bu yorum bence olmamış.O zaman kompakt istiyorsan S25. Genel anlamda magic 7 pro daha iyi bir cihaz ön kamerasını saymazsak. Tekrardan mağazada güzelce dene, öyle karar ver.
Ön kamera olarak en iyisi diyemem ben, güzel sonuçlar veriyor hepsi de. Fiyatına göre çok iyi ama.Honor'un ön kamerası S25 Ultradan iyi bu arada. Ön kamerası fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon. Ondan iyisi iPhone 16 Pro zaten. Yani bu yorum bence olmamış.
Geniş açı kameranın fotoğrafları kaliteli. Hiçbir son işlem gerekmez. Harika ayrıntılara sahip, renkler hoş ve dinamik aralık başarılı.@Simon, peki geniş açı kamerası için ne dersiniz? 4K şart bile değil 1080p 60 çekiyorum genelde.
İllaki küçük cihaz isteyen birinin fotoğraf ve videoda geniş açıyı önemsiyorsa Xiaomi 15 almalı. Tabii yazılım olarak S25 daha başarılı. Fotoğrafı işleme konusunda Xiaomi'yi daha başarılı buluyorum. Ben bu durumda karar veremezdim. Fakat S25 almazdım herhalde.İkisi arasından Magic 7 Pro daha iyi olur. Geniş açı ve ön kamera açısından S25'i hafife almayın. Geniş açı ve ön kamera sensörleri S24 ve S25'in S24 Ultra ile aynı. 8 elite ile birlikte de gayet sağlam video fotoğraf çekersiniz. Rakiplerine göre durumunu bilmiyorum ama ben illaki küçük cihaz istiyorum derseniz S25 Honor'dan sonra 2. seçenek olur.
Aslında attığım fotoğraflar hiçbir ayar yapılmadan, saf bir şekilde çekilmiş fotoğraflar. Onlar yanıltıcı değil bana göre. Bu da düşük ışık testleri. S25'in düşük ışık performansı Xiaomi'nin gerisinde. Fotoğrafları sarımtırak bir şekilde işliyor. Hem de bayağı fazla.Ben bu tip örnekleri yanıltıcı buluyorum açıkçası. Güneşli gündeki kamera testi tüm hataları örtüyor hocam. Güneşli ve kapalı gündeki farklar arada 2 gömleklik telefon farkı gibi durabiliyor. Atılan videoyu inceleyeceğim şimdi.
7.29'dan itibaren video kalitesini gösteriyorlar.Fotoğraftan öte videoları önemsiyorum çünkü hemen hepsi çok iyi fotoğraf çekiyor hocam. Xiaomi'ye de bakacağım bugün.