Onu düzelttiler diye hatırlıyorum. Yazılımsal bir sorundu çünkü.S25 Ultranin dusuk isik performansi rakiplerinin gerisinde bunu unutmayin. Ayrica karanlik yerlerde yesilimsi bir ton var.
Ornegin bu fotografta yesilimsi bir ton dikkatinizi cekti mi? Cekmediyse sorun yok.
Eki Görüntüle 149364
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Yok duzelmedi devam ediyor. GSMarena guncellememis.Onu düzelttiler diye hatırlıyorum. Yazılımsal bir sorundu çünkü.
- Makaleler
- 23
Xiaomi 15 Ultra, vivo X200 Pro ve OnePlus 13. Bu telefonlar dusuk isikta daha iyi performans verecektir. vivo X200 Pro'yu Mediamarkt'da bulursun.@Simon, rakiplerinden kasıt hangileri hocam? Açıkçası iPhone’lar kadar performans beklemiyorum ama Honor’dan iyi ışıkta epey iyi geldi.
Çok farklı seviyede de değiller. Honor alırsa daha iyi pil hızlı şarj alacak, daha iyi zoom&ana kamera alacak. S25'in neden 8 elite kullanan bir amiral olduğunu unutuyorsunuz anlamıyorum.Hocam küçük telefon seviyorsunuz ama ben yine de magic 7 Pro öneririm. S25'in epey önünde, çok farklı seviyede cihazlar. Kamera olarak da ön kamera dışı tatmin edecektir. Ama illa küçük derseniz S25'te üzmez.
İkisi arasından Honor tabii ki.
S25 Ultra alırsanız da mutlu olursunuz. Vivo X200 Pro ve Xiaomi 15 Ultra da güzel rakipler, bakın kıyaslayın bundan sonrası zevkinize kalmış.
Hocam bizim ne dediğimizin önemi aslında çok yok. İçine sineni al, nihai karar veren sen olacaksın.
S25 Ultra gayet iyi bir telefon, uzun yıllar kullanılabilecek bir cihaz. Üzmez, üstüne de mutlu eder.
S25 Ultra gayet iyi bir telefon, uzun yıllar kullanılabilecek bir cihaz. Üzmez, üstüne de mutlu eder.
- Makaleler
- 23
Xiaomi 15>S25Xiaomi 15. Büyük bir cihaz için ise 15 Ultra veya Magic7 Pro. İkisi de tüm rakiplerini ikiye böler.
15 Ultra>S25 Ultra
Bu sene Xiaomi kusursuz ilerliyor.
Honor tarafi incelemecilere, ozellikle DxoMark'a bir ton para basmis. O yuzden Honor'dan sogudum biraz.
Yahu Xiaomi 15 kim de rakiplerini ikiye bölüyor, Apple'cılardan sonra siz başladınız herhalde. Magic 7 Pro da aynı şekilde. İyiye iyi diyip geçmek bu kadar zor olmamalı.Xiaomi 15. Büyük bir cihaz için ise 15 Ultra veya Magic7 Pro. İkisi de tüm rakiplerini ikiye böler.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.