Hoca hem amiral gemisi model deneyimlemek hem kompakt cihaz istediğimden yöneldim. Bir de ucundan Gemini ıntelligence'da etken olmuş olabilir.

A57'yi de bi' düşüneceğim bu arada. Cidden başarılı cihaz. Ama s serisi almak istiyorum şu an.

X300 de kompakt ve amiral gemisi. Ayrıca daha iyi pil performansı verir.
Yine de senin tercihin. Eğer S26 alıp iyi SoT verirse Update yapma.

Yok ya. S22 ilk çıktığında da berbat durumdaydı zaten. S23'te, S24'te, S25'te aynıydı hatta. S26 dışında hiçbiri baz iPhone'ları geçemiyordu sot kısmında.

O zamanlar baz IPhone'lar 60 Hz di ama. Ben One UI 6.1'de 120 Hz de 8 saat 60 Hz de 12 saat alıyordum.

O modeli bayağı düşünüyorum. Başarılı cihaz ama Samsung ekosistem yapmayı hedefliyorum ileride. Çinli alternatiflere uzağım biraz.
Ekosistem yapacaksan Buds4 Pro çok iyi olmuş TWS olarak. Onu da öneririm. Ses kalitesi daha iyi Apple AirPods Pro 3'lerden. ANC bir tık zayıf.

X300 de kompakt ve amiral gemisi. Ayrıca daha iyi pil performansı verir.
Yine de senin tercihin. Eğer S26 alıp iyi SoT verirse Update yapma.

O zamanlar baz IPhone'lar 60 Hz di ama. Ben One UI 6.1'de 120 Hz de 8 saat 60 Hz de 12 saat alıyordum.
İlginç. Ben S23'ü ilk aldığımda 120 Hz'de maksimum 7 saat 26 dakika aldığımı hatırlıyorum. Senin S22'deki çöküşü Osmanlı bile yaşamamıştır.

O modeli bayağı düşünüyorum. Başarılı cihaz ama Samsung ekosistem yapmayı hedefliyorum ileride. Çinli alternatiflere uzağım biraz.
Vivo'yla ekosistem yapamazsın. Kulaklıkları, tabletleri, saatleri çöp.

Hayırlı olsun şimdiden. Fırsatım olursa ben de alacağım umarım.
Baz modelini mi alacaksınız hocam? S23'de One UI 6.1 ile ekran sürem 6-7 saat olmasına rağmen şu anda One UI 8.5 ile 4-5 saat. Bu düzelmiş hali bir de. Yani S26 iyi diyorsanız yazılım güncellemesiyle değişebilir mi acaba?

Baz modelini mi alacaksınız hocam? S23'de One UI 6.1 ile ekran sürem 6-7 saat olmasına rağmen şu anda One UI 8.5 ile 4-5 saat. Bu düzelmiş hali bir de. Yani S26 iyi diyorsanız yazılım güncellemesiyle değişebilir mi acaba?
Acikcasi hala kararsizim. S23 faciasindan sonra halen dusunmekteyim. Gelisme olursa yeni konu acarak geri donut saglarim.