Samsung Galaxy S26 FE duyuruldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre.py
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 78
  • Etiketler Etiketler
    s26

Emre.py 2

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Yolda olduğunu sızıntılar aracılığıyla duymuştuk lakin şu an resmen duyuruldu. Henüz fiyatı belirli değil, 4 Eylül'de satışa sunulacak.

Şu alttaki çentiği bir simetrik yapmadılar gitti yanları kıl gibi ince yapmaya gerek yok azıcık daha kalın ama simetrik olsun en azından, e ne farkı kalıyor alt kalın olunca a serisinden?

İnatla 8 RAM koyuyorlar mid high telefona, şaka gibi.
FE model olduğu için ben çok takılmıyorum açıkçası. Ama inatla S25 ve S26 gibi cihazlara neden 25w koyuyorlar anlamış değilim.
Çinli markalar bu konuda çok daha başarılı.

45.999-49.999 arası ilk çıkışını yapar. 35'e kadar zamanla geriler. Bir de giriş model 128 GB. İphone bile bıraktı şunu hala bunlar devam ediyor.

Açıkçası FE serisi alınmaz alıp kullanmadım ama iki arkadaşımın dediğine göre telefon aşırı ısınıp şarj yetmiyormuş almayı düşünmüştüm 25FE inşallah u sorunu düzeltmişlerdir.

Polikarbon pili bu telefonda kullanmışlar. Exynos 2500 ile nasıl bir sonuç ortaya çıkacak merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…