Samsung Galaxy S26 FE'nin gerçek görüntüsü sızdırıldı

Makaleler
6
Galaxy S26 serisinin uygun fiyatlı FE cihazı S26 FE, ilk kez gerçek görüntüsü sızdırıldı.
S26 ile çok benzer tasarıma sahip cihazda yeni gelecek özellikler şu şekilde;
  • Exynos 2500 çip.
  • Daha ince çerçeve.
  • 5000 MAh'e tamamlanmış batarya.
İle gelecek. Ayrıca Android 17 ile daha uzun pil ömrü sunması bekleniyor. Yani, en uzun SoT süresine sahip FE cihazı olabilir.

Ancak 8 GB RAM olması, günlük koşulda yeterli olsa da maalesef Google'ın yeni çıkardığı Gemini İntelligence'den faydalanamayacak. Eğer 8 değil, 12 GB RAM ile gelseydi bu özellikten faydalanacaktı.

Siz ne düşünüyorsunuz, tartışalım.

S25 FE gibi fiyat bandında tek tercih edilecek bir cihaz olarak görüyorum.

S26 Ultra'yı boşa mı aldım anlamıyorum. Yeni telefon alıyoruz, yenisi çıkıyor. Uzun süre sonra S24 gibi sonradan alacağız mesela güncellemeleri. S26 Ultra ile FE'yi kıyaslamıyorum ama böyle oluyor nedense.

S22FE tasarımını andırıyor. Samsung'un A serisinden S serisine kadar hep aynı tasarımı kullanması biraz sıktı. Adamda S24 var A54 falan sanıyorum telefonu. S serilerine ayırt edici bir tasarım lazım.

Bu Gemini olayında sadece 12 GB RAM'li modeller mi faydalanacak? Bir de artık 12 GB RAM'e geçilmesi lazımdı. Neden hala 8 GB kullanılıyor anlamıyorum. S20 FE 6 GB'tı, S21 FE ile 8 GB'a geçildi. S22 FE zaten yok; neden çıkmadığını da bilmiyorum. Ama S25 FE ile 12 GB döneminin başlaması gerekirdi. İlginç gerçekten.

İfadeler: Nop
S22FE yok ki.

S22FE tasarımını andırıyor. Samsung'un A serisinden S serisine kadar hep aynı tasarımı kullanması biraz sıktı. Adamda S24 var A54 falan sanıyorum telefonu. S serilerine ayırt edici bir tasarım lazım.
Yapmazlar, keşke yapsalar. Ama telefonun arka kısmına hangi model olduğu belirgin şekilde yazılabilir. Anca öyle anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…