Şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum, onda da 25W var. Beni rahatsız etmiyor, bu da etmez gibi. Senin dediğin PPS ve GaN teknolojisi ne işe yarıyor, çok fark var mı?
GaN daha az isinmasina yarar adaptorun. PPS ise adaptorun telefon icin gereken Watt degerini verir. Bu sarj aleti 30W ama PPS teknolojisiyle 25W verir en fazla.

Şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum, onda da 25W var. Beni rahatsız etmiyor, bu da etmez gibi. Senin dediğin pps ve GaN teknolojisi ne işe yarıyor, çok fark var mı?

Daha verimli olmasına ve daha küçük boyutlarda yapılmasına yarıyor GaN. PPS ise verilen voltajı cihaza göre daha hassas ayarlıyor kısaca ikisi de daha verimli standart şarjlara göre. 25W için GaN pek de gerekli değil ama PPS zaten çoğu şarjda var. Fiyat farkını daha çok marka güvencesi için vereceksiniz. Olur da ileride şarj yüzünden cihazda sorun oluşursa orijinal şarj aleti kullandım dersiniz.

GaN daha az isinmasina yarar adaptorun. PPS ise adaptorun telefon icin gereken Watt degerini verir. Bu sarj aleti 30W ama PPS teknolojisiyle 25W verir en fazla.
Anladım, bu şekilde fark var mış. Teşekkür ederim.

1772133450079.webp

Bu ürünü tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem Spigen marka hemde çift çıkışlı type-c. Ayrıca PD protokolu ile çok rahat 25w şarj edecektir telefonunuzu. Toplam 47watt olduğu için diğer tarafa da kulaklık, saat vs için takarsınız. Ben 67wattlık olanını kullanıyorum. çok memnunum. tavsiye ederim.