Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ben S26 alirdim. Plus'a batarya performansini fazla onemsemiyorsan cikmana gerek yok.
Beklentiniz nedir? Ekran büyüklüğü tercihiniz nedir?2 aya kadar telefon alacağım, şu an Samsung A35 kullanıyorum. Sizce hangi telefonu almamalıyım?
Dark4131
Çalışkan
Beklentiniz nedir? Ekran büyüklüğü tercihiniz nedir?
Hocam yani burada kararsız kaldım; iPhone ekran kalitesinden dolayı istiyorum.
S26 Plus büyük ekran tercihim, tamamen kararsız kaldım.
17'nin on kamerasi ve video kalitesi daha iyi. S26+ ise daha guclu batarya ve telefoto lense sahip.
PC Uzmanı
Başarılı
S26 Plus yerine S25 Ultra tavsiye ederim bende bu iki telefon arasında kalmıştım S25 Ultra aldım Allah'a şükür çok memnunum telefon resmen yağ gibi akıyor maşAllah.2 aya kadar telefon alacağım, şu an Samsung A35 kullanıyorum. Sizce hangi telefonu almamalıyım?
S26+ öneririm.
Exynos 2400'e denmeyen bırakılmadı, ben bile 25+ geçerken oh be Snap 8 Elite dedim, hiçbir şey değişmedi. Hala yeryüzünde telefon kesiliyor, hala ısındı mı ısınıyor.
Snapdragon da farklı değil, aynı haltın laciverti.Exynos nedeniyle iPhone 17 ya da S25 Ultra almalısın bence. Yaz sıcağında Exynos asla telefon kullandırtmıyor.
Exynos 2400'e denmeyen bırakılmadı, ben bile 25+ geçerken oh be Snap 8 Elite dedim, hiçbir şey değişmedi. Hala yeryüzünde telefon kesiliyor, hala ısındı mı ısınıyor.
kliibapz
Yetkin
Arkadaşlar farklı bir evrende mi yaşıyoruz emin olamadım ama Apple cihazlar iPhone 12'den falan beri ısınmasıyla ünlüdür. Oyun oynarken falan en çok ısı kaynaklı throttle iPhone cihazlarda yaşanır. Güneşte de ekran parlaklığını kısar zorla. Samsung tarafında S9'dan beri böyle bir şey yok. Yani iPhone'u farklı açılardan övebilirsiniz ama ısınma konusunda yapmayın.
Başlığa dönecek olursam, Pro modeller dışında iPhone tavsiye etmem. Samsung'ta Ultra serisini de eline almadan karar verme çünkü ciddi büyük. Güncel fiyatlara hakim değilim kıyasını ona göre yap.
Başlığa dönecek olursam, Pro modeller dışında iPhone tavsiye etmem. Samsung'ta Ultra serisini de eline almadan karar verme çünkü ciddi büyük. Güncel fiyatlara hakim değilim kıyasını ona göre yap.