S26+ öneririm.

Snapdragon da farklı değil, aynı haltın laciverti.

Exynos 2400'e denmeyen bırakılmadı, ben bile 25+ geçerken oh be snap 8 Elite dedim, hiçbir şey değişmedi. Hala yeryüzünde telefon kesiliyor, hala ısındı mı ısınıyor.

Bilemiyorum hocam. Şöyle ki önceden.
Exynos 990, Exynos 2100, Exynos 2300 ve Exynos 2400 deneyimlerim oldu. Şu an Exynos 2100 kullanıyorum. Hepsinde sorun aynı. Isınma özellikle mobil veride, çekmediği zamanlar aşırı ısınma, batarya hızlı bitme. Isınınca hiçbir şekilde kullanılamama.
Snapdragon 778g+, 8 gen 1 ve Kirin 710F Apple A12 A13 A16 A18 ve M1 işlemcileri de kullandım. 8 gen 1 hariç hepsinden memnundum. Isınsa da o kadar donma olmuyordu. Ama Exynos'dan hiç memnun kalamadım şu ana dek. O yüzden hani kağıt üstündeki verilere pek güvenemiyorum. Bu sebeple önerirken de deneyime göre öneriyorum.

Exynos nedeniyle iPhone 17 ya da S25 Ultra almalısın bence. Yaz sıcağında Exynos asla telefon kullandırtmıyor.

Gayet de kullanılıyor bende Exynos 2400 var S25 FE pojav üzerinden 24 chunkta bile belirgin ısınma olmuyor 10 dakika içinde ki 12 chunkta oynuyorum 30 dakika sonra anca ciddi ısınma başlıyor diğer oyunlarda hiçbir sorun yok Exynos 2400 4nm lpp+ ayrıca, E2600 2nm gaa kullanıyor çok daha üstün Exynos emülasyon dışı gayet iyi S25 Ultra titanyum yüzünden aşırı ısınıyor titanyumun ısı iletkenliği çok zayıf.

2 aya kadar telefon alacağım, şu an Samsung A35 kullanıyorum. Sizce hangi telefonu almamalıyım?

6.3" bence aşırı küçük S26+ 6.7" olsada ekran oranı %92 civarı çerçeveleri aşırı ince büyük hissettirmez S26+ önerim.

Exynos 990, Exynos 2100, Exynos 2300 ve Exynos 2400 deneyimlerim oldu.
@mete01, Exynos 2300 diye bir yonga hic olmadi.

2600'un berbat CPU cekirdek dizilimi ve ciddi miktarda ALU'ya yetisemeyen SLC yuzunden yuklerde darbogaza girdigi dogru ama gunluk hayatta sikinti cikaracagini sanmiyorum.

Bilemiyorum hocam. Şöyle ki önceden.
Exynos 990, Exynos 2100, Exynos 2300 ve Exynos 2400 deneyimlerim oldu. Şu an Exynos 2100 kullanıyorum. Hepsinde sorun aynı. Isınma özellikle mobil veride, çekmediği zamanlar aşırı ısınma, batarya hızlı bitme. Isınınca hiçbir şekilde kullanılamama.
Snapdragon 778g+, 8 gen 1 ve Kirin 710F Apple A12 A13 A16 A18 ve M1 işlemcileri de kullandım. 8 gen 1 hariç hepsinden memnundum. Isınsa da o kadar donma olmuyordu. Ama Exynos'dan hiç memnun kalamadım şu ana dek. O yüzden hani kağıt üstündeki verilere pek güvenemiyorum. Bu sebeple önerirken de deneyime göre öneriyorum.
Benim de Snapdragon 855, Exynos 2100, Exynos 2400e, Exynos 2400, güncelde de Snapdragon 8 Elite. Telefonları tahmin edersin az çok :D. Son değişikliğim aşırı net ve yakın olduğu için kıyas imkanım oldu fazlasıyla, 24+ ve 25+, hatta 24+ zaten evde hala kullanımda. Evet havalar daha serinken bi' %15 falan pil ömrü fark etti, zaten incelemelerde de fark o seviyedeydi. Ama aşırı sıcakta, güneş alnında, inan hiçbir fark yok. Aynı modem mevzusunu forumda aşırı kötülüyorlardı, ben de geçerken neyse onu da upgrade etmiş olduk diyerek geçtim, İstanbul'un en göbeğinde aynı sorunlar birebir devam ediyor. Her metro bindiğinde hebele hübele oluyor, hele bir de şu 5G yayını başladığından beri ağır çöp durumda. Gerçekten o konuda kullandığım en son stabil işlemci Snapdragon 855'ti. Sonrasında bir daha aynı seviyede adam gibi yapamadılar.

Benim de Snapdragon 855, Exynos 2100, Exynos 2400e, Exynos 2400, güncelde de Snapdragon 8 Elite. Telefonları tahmin edersin az çok :D. Son değişikliğim aşırı net ve yakın olduğu için kıyas imkanım oldu fazlasıyla, 24+ ve 25+, hatta 24+ zaten evde hala kullanımda. Evet havalar daha serinken bi' %15 falan pil ömrü fark etti, zaten incelemelerde de fark o seviyedeydi. Ama aşırı sıcakta, güneş alnında, inan hiçbir fark yok. Aynı modem mevzusunu forumda aşırı kötülüyorlardı, ben de geçerken neyse onu da upgrade etmiş olduk diyerek geçtim, İstanbul'un en göbeğinde aynı sorunlar birebir devam ediyor. Her metro bindiğinde hebele hübele oluyor, hele bir de şu 5G yayını başladığından beri ağır çöp durumda. Gerçekten o konuda kullandığım en son stabil işlemci Snapdragon 855'ti. Sonrasında bir daha aynı seviyede adam gibi yapamadılar.

Evet ya kötü deneyimleriniz olmuş :( bazen firmalar başaramıyorlar peki hocam kısaca konu sahibi arkadaşa hangisini önerirsiniz :)

iPhone 17 tabii ki. S21 ve S22 serisinden sonra Samsunga olan güvenimi kaybettim. Her şeyin kağıt üzerinde yazan özellik olmadığını yazılımın donanımın önünde olduğunu elbet anlayacaklar. Steve Jobsun 2007 de dediğini 2026 da anlamayan bir kesim var çünkü.