Detaylar
Kim cevapladı?Batur
Başarılı
Artık S23'ten sonrası bana çok uçuk geliyor. Her şey zaten yeterli seviyede dahasını aklım almıyor.
işlemci konusunda çok katılmıyorum, abim S23 kullanıyor cihaz ısındığı zaman tam anlamıyla sabit performans sergileyemiyor, bazen Wild Rift de 40-50fpsleri görüyor bu da bayağı can sıkıyor, tabii Wild Rift biraz optimizasyon özürlüsü olduğunu biliyorum ama yine de 40-50FPSlerde oynamak üzücü.
- Makaleler
- 6
Ice universe sağlam kaynaktır. Yani asla %100 denilemez ama +%90 diyebiliriz.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
İşlemci konusunda çok katılmıyorum, abim S23 kullanıyor cihaz ısındığı zaman tam anlamıyla sabit performans sergileyemiyor, bazen Wild Rift de 40-50fpsleri görüyor bu da bayağı can sıkıyor, tabii Wild Rift biraz optimizasyon özürlüsü olduğunu biliyorum ama yine de 40-50fpslerde oynamak üzücü.
İşlemciler aynı da aslında Ultra serisini kastetmiştim. Bilemiyorum bence telefon olarak daha ne olabilir ki noktasındayız bence. Apple bile aynı çizgide gidiyor pek bir yenilik kalmadı artık.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Ben anlamadım S24 ve S25'ten ne farkı var?
Ayrıca kamera bana kalırsa çok çirkin olmuş. İphone 17'de çirkin olmuştu bu sene iki ağır topta çuvalladı bana kalırsa.
Ayrıca kamera bana kalırsa çok çirkin olmuş. İphone 17'de çirkin olmuştu bu sene iki ağır topta çuvalladı bana kalırsa.
- Makaleler
- 6
İşlemciler aynı da aslında Ultra serisini kastetmiştim. Bilemiyorum bence telefon olarak daha ne olabilir ki noktasındayız bence. Apple bile aynı çizgide gidiyor pek bir yenilik kalmadı artık.
Fotoğraf makinesine gerek kalmamak istenebilir. İşlemciler güçleniyor telefonlar oyun makinesine dönüşüyor bir PC de olabilirler gelecekte. Ama en önemlisi batarya. Hâla daha 3 4 gün boyunca giden batarya yok.
Batur
Başarılı
Dediğiniz doğru aslında ama işlemci kısmında hala stabil değil bu modeller, ama günlük kullanımda şu anki kullandığım S7 bile taş gibi
- Makaleler
- 6
Ben anlamadım S24 ve S25'ten ne farkı var?
Ayrıca kamera bana kalırsa çok çirkin olmuş. iPhone 17'de çirkin olmuştu bu sene iki ağır topta çuvalladı bana kalırsa.
Daha iyi kamera, ekran iyileştirildi ve işlemci. Her sene çıktığından pek fark olmuyor ama 3 nesilde farklar oluyor.
creazy
Başarılı
Yeni çıkacak a serilerinde de bu tarz kamera tasarımı görecek miyiz acaba? Samsung galiba artık aynı lens tasarımını her telefonda kullanmaktan vazgeçmiş gibi. Ben açıkçası S25'teki kamera tasarımını bayağı modele yayarlar sanıyordum. Ama büyük ihtimalle şu etkiyi vermek istemiyorlar: Telefona bakınca 'hangi model bu ya?' karmaşası. Mesela S25'in kamerasını görsem direkt ‘bu S25 serisi' derim ama modelini ayırt edemem. S23 kameralı bir telefonu görsem de bu sefer S23 mü, A55 mi, S24 mü anlamam karışıyor. Sanırım artık bu kafa karışıklığının önüne geçmek istiyorlar.
- Makaleler
- 6
Yeni çıkacak a serilerinde de bu tarz kamera tasarımı görecek miyiz acaba? Samsung galiba artık aynı lens tasarımını her telefonda kullanmaktan vazgeçmiş gibi. Ben açıkçası S25'teki kamera tasarımını bayağı modele yayarlar sanıyordum. Ama büyük ihtimalle şu etkiyi vermek istemiyorlar: Telefona bakınca 'hangi model bu ya?' karmaşası. Mesela S25'in kamerasını görsem direkt ‘bu S25 serisi' derim ama modelini ayırt edemem. S23 kameralı bir telefonu görsem de bu sefer S23 mü, A55 mi, S24 mü anlamam karışıyor. Sanırım artık bu kafa karışıklığının önüne geçmek istiyorlar.
Bunu Kore'de satışlar azalmasın diye yaptılar diye biliyorum. Onlar için Kore çok önemli.