Artık S23'ten sonrası bana çok uçuk geliyor. Her şey zaten yeterli seviyede dahasını aklım almıyor.

işlemci konusunda çok katılmıyorum, abim S23 kullanıyor cihaz ısındığı zaman tam anlamıyla sabit performans sergileyemiyor, bazen Wild Rift de 40-50fpsleri görüyor bu da bayağı can sıkıyor, tabii Wild Rift biraz optimizasyon özürlüsü olduğunu biliyorum ama yine de 40-50FPSlerde oynamak üzücü.

İşlemci konusunda çok katılmıyorum, abim S23 kullanıyor cihaz ısındığı zaman tam anlamıyla sabit performans sergileyemiyor, bazen Wild Rift de 40-50fpsleri görüyor bu da bayağı can sıkıyor, tabii Wild Rift biraz optimizasyon özürlüsü olduğunu biliyorum ama yine de 40-50fpslerde oynamak üzücü.

İşlemciler aynı da aslında Ultra serisini kastetmiştim. Bilemiyorum bence telefon olarak daha ne olabilir ki noktasındayız bence. Apple bile aynı çizgide gidiyor pek bir yenilik kalmadı artık.

İşlemciler aynı da aslında Ultra serisini kastetmiştim. Bilemiyorum bence telefon olarak daha ne olabilir ki noktasındayız bence. Apple bile aynı çizgide gidiyor pek bir yenilik kalmadı artık.

Fotoğraf makinesine gerek kalmamak istenebilir. İşlemciler güçleniyor telefonlar oyun makinesine dönüşüyor bir PC de olabilirler gelecekte. Ama en önemlisi batarya. Hâla daha 3 4 gün boyunca giden batarya yok.

Dediğiniz doğru aslında ama işlemci kısmında hala stabil değil bu modeller, ama günlük kullanımda şu anki kullandığım S7 bile taş gibi :D

Yeni çıkacak a serilerinde de bu tarz kamera tasarımı görecek miyiz acaba? Samsung galiba artık aynı lens tasarımını her telefonda kullanmaktan vazgeçmiş gibi. Ben açıkçası S25'teki kamera tasarımını bayağı modele yayarlar sanıyordum. Ama büyük ihtimalle şu etkiyi vermek istemiyorlar: Telefona bakınca 'hangi model bu ya?' karmaşası. Mesela S25'in kamerasını görsem direkt ‘bu S25 serisi' derim ama modelini ayırt edemem. S23 kameralı bir telefonu görsem de bu sefer S23 mü, A55 mi, S24 mü anlamam karışıyor. Sanırım artık bu kafa karışıklığının önüne geçmek istiyorlar.

Yeni çıkacak a serilerinde de bu tarz kamera tasarımı görecek miyiz acaba? Samsung galiba artık aynı lens tasarımını her telefonda kullanmaktan vazgeçmiş gibi. Ben açıkçası S25'teki kamera tasarımını bayağı modele yayarlar sanıyordum. Ama büyük ihtimalle şu etkiyi vermek istemiyorlar: Telefona bakınca 'hangi model bu ya?' karmaşası. Mesela S25'in kamerasını görsem direkt ‘bu S25 serisi' derim ama modelini ayırt edemem. S23 kameralı bir telefonu görsem de bu sefer S23 mü, A55 mi, S24 mü anlamam karışıyor. Sanırım artık bu kafa karışıklığının önüne geçmek istiyorlar.

Bunu Kore'de satışlar azalmasın diye yaptılar diye biliyorum. Onlar için Kore çok önemli.