Samsung Galaxy S26 Ultra vs iPhone 17 Pro Max

Çıkışından beri neredeyse 3,5 yıl geçmiş S23 ile hala neredeyse tüm oyunları ultrada oynuyorum ve günlük kullanımda sıfır kasma yaşıyorum. Biraz abartı olmuş dediğiniz. Benim aldığım zamanda iPhone 13 ile S23 aynı fiyattaydı, şu an iPhone 13'ün hali ne durumda acaba?

2014'lük trend Lite hala aslanlar gibi Nss'i 60FPS açıyor TikTok Lite bile açıyor nasıl miladı doluyor? Bir de 2014'ün Ultra entry segmentiydi trend Lite.

İkisi arasında dev fiyat farkı var para çıkıyorsa 17pm çıkmıyorsa S26U bu kadar.

2014'lük trend Lite hala aslanlar gibi Nss'i 60FPS açıyor TikTok Lite bile açıyor nasıl miladı doluyor? Bir de 2014'ün Ultra entry segmentiydi trend Lite.
Hocam onun miladı harbiden dolmuş TikTok Lite ve NSS de açsın bir zahmet 512MB RAM bellekli Galaxy Wonder'ım da açıyor onları zaten

Miladını dolduruyor derken biraz yanlış anlatmış olabilirim. Mesela şu an en güncel Apple ürününü alıyorsunuz ve 2 sene boyunca bütün yenilikleri alıyor ve hala üst klasmanda hissettiriyor. S25 Ultra kullanıcısıydım S26 Ultra tanıtıldığı gibi üvey evlat muamelesi görmeye başladı telefon. One Ui 8.5 beklenenden geç geldi, bazı yapay zeka özellikleri gelmedi falan ama Apple’da bu bahsettiğim olmuyor işte. iPhone 15 Pro ve daha yeni modellerde bütün yeni Siri Aİ özelliklerini destekleyeceklermiş mesela.

Miladını dolduruyor derken biraz yanlış anlatmış olabilirim. Mesela şu an en güncel Apple ürününü alıyorsunuz ve 2 sene boyunca bütün yenilikleri alıyor ve hala üst klasmanda hissettiriyor. S25 Ultra kullanıcısıydım S26 Ultra tanıtıldığı gibi üvey evlat muamelesi görmeye başladı telefon. One Ui 8.5 beklenenden geç geldi, bazı yapay zeka özellikleri gelmedi falan ama Apple’da bu bahsettiğim olmuyor işte. iPhone 15 Pro ve daha yeni modellerde bütün yeni Siri Aİ özelliklerini destekleyeceklermiş mesela.

Bazı yapay zeka özellikleri gelmedi diyorsunuz, iPhone 14 Pro Max'e gelmeyen Apple Intelligence özelliği sonraki serinin düz taban modeline geldi hocam ayrıca S25 Ultra'ya tüm AI özellikleri geldi gelmeyen özellik yok varsa da donanımsal özellikler oluyor

Apple bir yılda 14 Pro Max'i gözden çıkarmış zaten

15 Pro alacak ama 15 Apple intelligence almayacak hocam Apple bu desteğini sadece kesesini çok açana veriyor Samsung en azından hepsinede olsa veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…