Tabii ki iPhone 17 Pro Max. En üst segment Android telefonun bile 1 sene sonra miladı doluyor, satmak istediğinde satamıyorsun vs. ben yıllarca iPhone'a o kadar para verilmez mantığı ile Android kullandım 2 ay oldu iPhone 17 Pro'ya geçeli daha önce geçmediğime o kadar pişmanım ki!

Çıkışından beri neredeyse 3,5 yıl geçmiş S23 ile hala neredeyse tüm oyunları ultrada oynuyorum ve günlük kullanımda sıfır kasma yaşıyorum. Biraz abartı olmuş dediğiniz. Benim aldığım zamanda iPhone 13 ile S23 aynı fiyattaydı, şu an iPhone 13'ün hali ne durumda acaba?:hehehe:

Tabii ki iPhone 17 Pro Max. En üst segment Android telefonun bile 1 sene sonra miladı doluyor, satmak istediğinde satamıyorsun vs. ben yıllarca iPhone'a o kadar para verilmez mantığı ile Android kullandım 2 ay oldu iPhone 17 Pro'ya geçeli daha önce geçmediğime o kadar pişmanım ki!

2014'lük trend Lite hala aslanlar gibi Nss'i 60FPS açıyor TikTok Lite bile açıyor nasıl miladı doluyor? Bir de 2014'ün Ultra entry segmentiydi trend Lite.

Ben olsam S26 Ultra alırdım, bence donanım tarafında iPhone 17 Pro Max'e göre çok daha dolu bir cihaz. Ekran, kamera, S Pen, çoklu görev, özelleştirme ve genel kullanım özgürlüğü tarafında S26 Ultra bana daha mantıklı geliyor. iPhone 17 Pro Max'in işlemci ve ekosistem tarafında güçlü olduğu kesin ama sadece işlemci gücüne bakmıyorsak S26 Ultra bence daha komple bir telefon. Özellikle Android tarafında sunduğu özgürlük ve donanım özellikleri benim için daha önemli. Siz olsanız hangisini alırdınız, S26 Ultra mı iPhone 17 Pro Max mı?

İkisi arasında dev fiyat farkı var para çıkıyorsa 17pm çıkmıyorsa S26U bu kadar.

Abarttınız hocam. Hem de çok abarttınız. Giriş segment olmadığı sürece her türlü 3-4 yıl rahatça herhangi bir Android cihazı kullanabilirsiniz ki bu süre orta-üst segmentlerde 5-6, amiral gemisi cihazlarda ise 7-8 yıla kadar uzayabiliyor.

İkinci el değeri konusunda haklısınız ama bir sene sonra miladı doluyor kısmına kesinlikle katılmıyorum.
Galaxy A34 telefonumu geçen hafta can sıkıntısından değiştirdim. Cihazın hiçbir problemi yoktu ve halen gayet akıcıydı. Ağustos 2023'ten beri kullanıyordum. Miladını doldurduğu kısımda biraz abarttınız.
Miladını dolduruyor derken biraz yanlış anlatmış olabilirim. Mesela şu an en güncel Apple ürününü alıyorsunuz ve 2 sene boyunca bütün yenilikleri alıyor ve hala üst klasmanda hissettiriyor. S25 Ultra kullanıcısıydım S26 Ultra tanıtıldığı gibi üvey evlat muamelesi görmeye başladı telefon. One Ui 8.5 beklenenden geç geldi, bazı yapay zeka özellikleri gelmedi falan ama Apple’da bu bahsettiğim olmuyor işte. iPhone 15 Pro ve daha yeni modellerde bütün yeni Siri Aİ özelliklerini destekleyeceklermiş mesela.

Abarttınız hocam. Hem de çok abarttınız. Giriş segment olmadığı sürece her türlü 3-4 yıl rahatça herhangi bir Android cihazı kullanabilirsiniz ki bu süre orta-üst segmentlerde 5-6, amiral gemisi cihazlarda ise 7-8 yıla kadar uzayabiliyor.

İkinci el değeri konusunda haklısınız ama bir sene sonra miladı doluyor kısmına kesinlikle katılmıyorum.
Galaxy A34 telefonumu geçen hafta can sıkıntısından değiştirdim. Cihazın hiçbir problemi yoktu ve halen gayet akıcıydı. Ağustos 2023'ten beri kullanıyordum. Miladını doldurduğu kısımda biraz abarttınız.
Miladını dolduruyor derken biraz yanlış anlatmış olabilirim. Mesela şu an en güncel Apple ürününü alıyorsunuz ve 2 sene boyunca bütün yenilikleri alıyor ve hala üst klasmanda hissettiriyor. S25 Ultra kullanıcısıydım S26 Ultra tanıtıldığı gibi üvey evlat muamelesi görmeye başladı telefon. One Ui 8.5 beklenenden geç geldi, bazı yapay zeka özellikleri gelmedi falan ama Apple’da bu bahsettiğim olmuyor işte. iPhone 15 Pro ve daha yeni modellerde bütün yeni Siri Aİ özelliklerini destekleyeceklermiş mesela.

Bazı yapay zeka özellikleri gelmedi diyorsunuz, iPhone 14 Pro Max'e gelmeyen Apple Intelligence özelliği sonraki serinin düz taban modeline geldi hocam ayrıca S25 Ultra'ya tüm AI özellikleri geldi gelmeyen özellik yok varsa da donanımsal özellikler oluyor :D

Apple bir yılda 14 Pro Max'i gözden çıkarmış zaten :D

Miladını dolduruyor derken biraz yanlış anlatmış olabilirim. Mesela şu an en güncel Apple ürününü alıyorsunuz ve 2 sene boyunca bütün yenilikleri alıyor ve hala üst klasmanda hissettiriyor. S25 Ultra kullanıcısıydım S26 Ultra tanıtıldığı gibi üvey evlat muamelesi görmeye başladı telefon. One UI 8.5 beklenenden geç geldi, bazı yapay zekâ özellikleri gelmedi falan ama Apple'da bu bahsettiğim olmuyor işte. iPhone 15 Pro ve daha yeni modellerde bütün yeni Siri AI özelliklerini destekleyeceklermiş mesela.

15 Pro alacak ama 15 Apple intelligence almayacak hocam Apple bu desteğini sadece kesesini çok açana veriyor Samsung en azından hepsinede olsa veriyor.