Ben olsam S26 Ultra alırdım, bence donanım tarafında iPhone 17 Pro Max'e göre çok daha dolu bir cihaz. Ekran, kamera, S Pen, çoklu görev, özelleştirme ve genel kullanım özgürlüğü tarafında S26 Ultra bana daha mantıklı geliyor. iPhone 17 Pro Max'in işlemci ve ekosistem tarafında güçlü olduğu kesin ama sadece işlemci gücüne bakmıyorsak S26 Ultra bence daha komple bir telefon. Özellikle Android tarafında sunduğu özgürlük ve donanım özellikleri benim için daha önemli. Siz olsanız hangisini alırdınız, S26 Ultra mı iPhone 17 Pro Max mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
İkisi arasindan iPhone 17 PM. İkisini de almazdim yalniz. Fiyatlari mantikli gelmiyor.
Param varsa 17 PM alırdım. Yoksa Samsung s6 alırdım.Ben olsam S26 Ultra alırdım, bence donanım tarafında iPhone 17 Pro Max'e göre çok daha dolu bir cihaz. Ekran, kamera, S Pen, çoklu görev, özelleştirme ve genel kullanım özgürlüğü tarafında S26 Ultra bana daha mantıklı geliyor. iPhone 17 Pro Max'in işlemci ve ekosistem tarafında güçlü olduğu kesin ama sadece işlemci gücüne bakmıyorsak S26 Ultra bence daha komple bir telefon. Özellikle Android tarafında sunduğu özgürlük ve donanım özellikleri benim için daha önemli. Siz olsanız hangisini alırdınız, S26 Ultra mı iPhone 17 Pro Max mı?
- Makaleler
- 4
17 Pro Max alırdım ikinci eldeki değerinden dolayı. Bir telefona o kadar para vereceksem acil nakit ihtiyacında hemen iyi fiyattan elden çıkartabilmek isterim.
Asily 40
Üstün
Ben olsam 17 Pro Max alırdım ikisi arasından.Ben olsam S26 Ultra alırdım, bence donanım tarafında iPhone 17 Pro Max'e göre çok daha dolu bir cihaz. Ekran, kamera, S Pen, çoklu görev, özelleştirme ve genel kullanım özgürlüğü tarafında S26 Ultra bana daha mantıklı geliyor. iPhone 17 Pro Max'in işlemci ve ekosistem tarafında güçlü olduğu kesin ama sadece işlemci gücüne bakmıyorsak S26 Ultra bence daha komple bir telefon. Özellikle Android tarafında sunduğu özgürlük ve donanım özellikleri benim için daha önemli. Siz olsanız hangisini alırdınız, S26 Ultra mı iPhone 17 Pro Max mı?
THE KEROXEA 12
Üstün
S26 Ultra alırdım.
Cpt Price 9
Yetkin
Tabi ki iPhone 17 Pro Max. En üst segment Android telefonun bile 1 sene sonra miladı doluyor, satmak istediğinde satamıyorsun vs. Ben yıllarca iPhone’a o kadar para verilmez mantığı ile Android kullandım 2 ay oldu iPhone 17 Pro’ya geçeli daha önce geçmediğime o kadar pişmanım ki!
THE KEROXEA 12
Üstün
Abarttınız hocam. Hem de çok abarttınız. Giriş segment olmadığı sürece her türlü 3-4 yıl rahatça herhangi bir Android cihazı kullanabilirsiniz ki bu süre orta-üst segmentlerde 5-6, amiral gemisi cihazlarda ise 7-8 yıla kadar uzayabiliyor.En üst segment Android telefonun bile 1 sene sonra miladı doluyor
İkinci el değeri konusunda haklısınız ama bir sene sonra miladı doluyor kısmına kesinlikle katılmıyorum.
Telefonu satmak için değil kullanmak için alıyorsam S26 Ultra alırdım. Satmak için alıyorsam 17 Pro Max alırdım.
Hybrid Theory 73
Üstün
Galaxy A34 telefonumu geçen hafta can sıkıntısından değiştirdim. Cihazın hiçbir problemi yoktu ve halen gayet akıcıydı. Ağustos 2023'ten beri kullanıyordum. Miladını doldurduğu kısımda biraz abarttınız.En üst segment Android telefonun bile 1 sene sonra miladı doluyor, satmak istediğinde satamıyorsun vs.