Detaylar
Kim cevapladı?Ben olsam S26 Ultra alırdım, bence donanım tarafında iPhone 17 Pro Max'e göre çok daha dolu bir cihaz. Ekran, kamera, S Pen, çoklu görev, özelleştirme ve genel kullanım özgürlüğü tarafında S26 Ultra bana daha mantıklı geliyor. iPhone 17 Pro Max'in işlemci ve ekosistem tarafında güçlü olduğu kesin ama sadece işlemci gücüne bakmıyorsak S26 Ultra bence daha komple bir telefon. Özellikle Android tarafında sunduğu özgürlük ve donanım özellikleri benim için daha önemli. Siz olsanız hangisini alırdınız, S26 Ultra mı iPhone 17 Pro Max mı?
Kesinlikle S26 Ultra.
mr.esat 73
Üstün
O ne demek ya, açıklayabilir misin nası yavaşlıyor nasıl bir mekanik bu.Tabi ki iPhone 17 Pro Max. En üst segment Android telefonun bile 1 sene sonra miladı doluyor
Eskiden vardı bu durum, @Simon da biliyordur. Güncellemeyle falan yavaşlatıyorlardı. Şu an durum nasıl bilmiyorum ama var öyle bir durum, evet.O ne demek ya, açıklayabilir misin nası yavaşlıyor nasıl bir mekanik bu.
mr.esat 73
Üstün
S23'lere hatta A serilerine update ile S24'te tanıtılan AI featurelar geldi.S25 Ultra kullanıcısıydım S26 Ultra tanıtıldığı gibi üvey evlat muamelesi görmeye başladı telefon.
Asıl iPhone çok radikal sınırlar çiziyor. iPhone 15 mesela çıktığı sene duyurulan Apple intelligence özelliklerini alamadı.
- Makaleler
- 23
Bunu tum markalar yapiyor. Ancak dusuk GPU'ya sahip cihazlar tokezliyor. Ultra veya Pro cihazlar batarya omru disinda guncellemeyle guc kaybetmiyor.Eskiden vardı bu durum, @Simon da biliyordur. Güncellemeyle falan yavaşlatıyorlardı. Şu an durum nasıl bilmiyorum ama var öyle bir durum, evet.
Eskiden vardı bu durum, @Simon da biliyordur. Güncellemeyle falan yavaşlatıyorlardı. Şu an durum nasıl bilmiyorum ama var öyle bir durum, evet.
Android güncellemeyle performans düşürmenin pirosu.
mr.esat 73
Üstün
Bu çok bomboş bir muhabbet ya. Güncellemeyle bakarsın cihazın bench skolarına, değişme yoksa bi "yavaşlatma" yok demek.Eskiden vardı bu durum, @Simon da biliyordur. Güncellemeyle falan yavaşlatıyorlardı. Şu an durum nasıl bilmiyorum ama var öyle bir durum, evet.
Yeni gelen updateler için belki teknolojik olarak eskmiş olabilir, fakat premium segment hiçbir cihaz Android tarafında güncelleme süresince eskimiyor. S23 mesela, 4 sene olacak çıkalı cayır cayır çalışıyor. S22 var kardeşimde Samsung üretim bandında üretilmiş bir işlemci olduğu için ısınıyor flana ama kaymak gibi akıyor. Hiçbir problem yok yani. Bu dediğiniz çok havada kalmış ve eskimiş bir mevzu. Keza bu fiyaskoyu iPhone 6'larda batarya eskidi diye frekans kısarak yapan Apple'dı.
Bu çok bomboş bir muhabbet ya. Güncellemeyle bakarsın cihazın bench skolarına, değişme yoksa bir "yavaşlatma" yok demek.
Yeni gelen Update'ler için belki teknolojik olarak eskmiş olabilir, fakat premium segment hiçbir cihaz Android tarafında güncelleme süresince eskimiyor. S23 mesela, 4 sene olacak çıkalı cayır cayır çalışıyor. S22 var kardeşimde Samsung üretim bandında üretilmiş bir işlemci olduğu için ısınıyor flana ama kaymak gibi akıyor. Hiçbir problem yok yani. Bu dediğiniz çok havada kalmış ve eskimiş bir mevzu. Keza bu fiyaskoyu iPhone 6'larda batarya eskidi diye frekans kısarak yapan Apple'dı.
Olabilir, Samsung'un çok eski sürümlerini kullandığım için ona göre yorum yapıyorum. Şu anki S26 Ultra falan illaki olmuyordur öyle yeni telefonlar sonuçta. Ama vardı eskiden bu muhabbet her güncellemede performans düşürüyorlardı.
Yeni konular
-
-
-
-
Game Garaj laptop için chipset sürücüsü nereden indirilmeli?
- Charles Darwin
-
-
-
-
-