YLDRM_BYZD

Uzman
Selamünaleyküm, Samsung Galaxy S4 GT-i9500 (JA3gxx) telefonuma aım ROM'unu kuracağım, ROM'un dosyasını buldum. Ancak en fazla hangi Android sürümünü (yani Android 5 mi, 6 mı, 7 mi yoksa daha bir üst sürüm) kuracağımı bilmiyorum, bileniniz varsa ve söylerse çok bahtiyar kalırım. Şimdiden çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefona LineageOS sürüm Android 7li kurarsanız cihaz seri çalışır. Daha üst ve alt sürümlerini kurmanızı önermem. Bilen birine yaptırabilirseniz daha iyi olur. Cihaza uygun TWRP sürümünü bulup indireceksiniz ve ROM da aynı şekilde daha sonra TWRP Odin ile kurdurup cihazı kurtarma modunda başlatacaksınız daha önceden ROM dosyası telefonun içinde olacak. TWRP girdiğiniz sıra EFS ve Modem yedeğini alıp kurulumu başlatın. Bu kadar.
Youtube üzerindeki videolara bakmanızı öneririm.

Dosya Ekleri

• 1737818511163.webp
    1737818511163.webp
    110 KB · Görüntüleme: 96
Bu telefona LineageOS sürüm Android 7'li kurarsanız cihaz seri çalışır. Daha üst ve alt sürümlerini kurmanızı önermem. Bilen birine yaptırabilirseniz daha iyi olur. Cihaza uygun TWRP sürümünü bulup indireceksiniz ve ROM da aynı şekilde daha sonra TWRP Odin ile kurdurup cihazı kurtarma modunda başlatacaksınız daha önceden ROM dosyası telefonun içinde olacak. TWRP girdiğiniz sıra EFS ve modem yedeğini alıp kurulumu başlatın. Bu kadar.
YouTube üzerindeki videolara bakmanızı öneririm.

Telefona öncedem Custom ROM yaptım böyle telefon, PC, laptop, tablet vb. cihazlara böyle yazılım sil kur yani format atmaktan zevk alıyorum o yüzden en az haftada 1 kez telefona veya laptopuma format atarım aim ROM'unu kurdum ve tüm Android sürümlerini denedim maz 7.1.2 noguat oldu anladığım kadarıyla Samsung Galaxy S4 GT-i9500 (JA3gxx) telefonuna yapılan romların hepsi maximum 7.1.2'yi destekliyor. Şu anda telefona kurup deneyebileceğim bir ROM kalmadı zaten şu an resirection remix 5.8.(bu kısmı hatırlamıyorum ama 5.8. bir şeyliydi) kurdum yine Android 7.1.2 ve gayet güzel çalışıyor ayrıca öneririm LineageOS'den bence daha iyi bu zamana kadar bu telefonda LineageOS 14, MIUI yani Xiaomi 8, aim ROM, Samsung S8 romu( S4 için S8 ROM'u var telefonu S8'e dönüştürüyor), ve yine mkli bir şey daha vardı onu da tam hatırlamıyorum öyle bir ROM vardı neyse ve şu anki rr 5.8'i kurdum ama yine de yorumun için çok sağ ol ayrıca aim ROM denediğim en rezalet ROM'du önermiyorum kimseye şakasız 1.5 saatte falan açıldı ***** neyse tekrardan sağ olasın.