Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batur

Başarılı
Kuzenimin Tab A7 Lite tabletine Custom ROM atmak istiyorum ancak TWRP'yi atmak istediğim de olmadığını fark ettim. Sonra ise KG status bölümünün prenormal olduğunu gördüm, bu durumu nasıl çözebilirim? Daha önce Samsung cihazlarımda hiç yaşamamıştım.

Cihazın modeli: SM-T220

@Heribert Yavuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ben internete girdim yılı da değiştirdim ancak checking yazıyor ses açma tuşuna da basılı tutuyorum ancak unlock Bootloader yazısı da çıkmıyor.

O zaman sorun yok.
Bootloader ses açma ses kısma aynı anda basarak açmanız gerekiyor.
Hocam onu açamamışım ama merak ettiğim bir şey var OEM açmadan Odin ile stock ROM yükleniyor mu ki? Açtığımı sanarak işlem yapıyordum.

İmzalı ve resmi yazılım olduğu için yükleniyor.
Eğer Custom ROM kuracaksınız Bootloader açmanız zorunlu.

İmzalı ve resmi yazılım olduğu için yükleniyor.
Eğer Custom ROM kuracaksınız Bootloader açmanız zorunlu.

Tamamdır hocam ben şimdi açmayı deneyeceğim açtıktan sonra da işlemlere devam edeceğim eğer hala olmamaya devam ederse size yine görüş yaparım teşekkür ederim.

@Heribert Yavuz,
Hocam ben internete girdim yılı da değiştirdim ancak checking yazıyor ses açma tuşuna da basılı tutuyorum ancak unlock Bootloader yazısı da çıkmıyor.

Son düzenleme:

O zaman sorun yok.

Çözüm
O zaman sorun yok.

Hocam aslında konuyu kapatmayı düşünüyordum ama bir türlü olmuyor çoğu kaynaktan baktığımda TWRP'nin Fastboot'undan belli kodları yazıyorum Power shelden ama tam oldu diyorum bir yerde hata alıyorum yine devam edeyim diyorum olmuyor.
Bu forumdaki yöntem ile ilerledim ancak her şeyi yapmama rağmen "Fastboot flash up_param "C:\Full\Path\To\up_param.tar" kodunu girdiğimde dosyanın konumunu bulamadağını belirtiyor ve buradan sonrası resmen olmuyor.