Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batur

Başarılı
Kuzenimin Tab A7 Lite tabletine Custom ROM atmak istiyorum ancak TWRP'yi atmak istediğim de olmadığını fark ettim. Sonra ise KG status bölümünün prenormal olduğunu gördüm, bu durumu nasıl çözebilirim? Daha önce Samsung cihazlarımda hiç yaşamamıştım.

Cihazın modeli: SM-T220

@Heribert Yavuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ben internete girdim yılı da değiştirdim ancak checking yazıyor ses açma tuşuna da basılı tutuyorum ancak unlock Bootloader yazısı da çıkmıyor.

O zaman sorun yok.
Bootloader ses açma ses kısma aynı anda basarak açmanız gerekiyor.
Dosyayı ADB içerisine atıp su şekil yazmanız lazım.
Fastboot flash system dosyaadi.img

1752474471384.webp

Olmadı hocam hata verdi.
Ayrıca hocam tablete USB ile bağladım ama ne ımg goruyor ne de ZIP görüyor "System Volume Information" diye gözüküyor.

1. PowerShell kullanma CMD kullan.
2. T220 Slim cihaz değil bvn normal GSI kurmaniz gerekiyor.

Tamamdır hocam indirmeye bıraktım 1 dk ya iner o sırada merak ettiğim bir şey var en performanslı A7 Lite ROM'u sizce nedir? Evolution X denicem hoşuma gitmedi değil sizin yorumlarınızı da merak ediyorum.

Tamamdır hocam indirmeye bıraktım 1 dk ya iner o sırada merak ettiğim bir şey var en performanslı A7 Lite ROM'u sizce nedir? Evolution X deneyeceğim hoşuma gitmedi değil sizin yorumlarınızı da merak ediyorum.

Bu cihaz yavaş cihaz, Google GSI kesinlikle.

Bu cihaz yavaş cihaz, Google GSI kesinlikle.

Eğer bu da olmazsa Google GSI deneyeceğim de şu an sanırım oluyor 10/18 de şu an 18 olduktan sonra sanırım olacak ama memnun olmazsam Google GSI deneyeceğim aynı yöntemle.
Şimdiden teşekkür ederim hocam.
@Heribert Yavuz,
Hocam Evolution X arayüzü pek hoşuma gitmedi, Google GSI aratınca sizin konunuz çıkıyor hangi AOSP indirmeliyim?

Son düzenleme:
Eğer bu da olmazsa Google GSI deneyeceğim de şu an sanırım oluyor 10/18 de şu an 18 olduktan sonra sanırım olacak ama memnun olmazsam Google GSI deneyeceğim aynı yöntemle.
Şimdiden teşekkür ederim hocam.
@Heribert Yavuz,
Hocam Evolution X arayüzü pek hoşuma gitmedi, Google GSI aratınca sizin konunuz çıkıyor hangi AOSP indirmeliyim?

A14 A15 idealdir.

Hocam internete bağladım Bootloader açıldı yazmıyordu bende kapatıp açayım dedim basılı tuttum "Custom binary blocked by OEM lock" hatası çıktı şimdi Android açılmıyor yazılan bu hata çıkıyor ben de şimdi Odin'le Android 14 kurup tekrardan tekrar TWRP kuracağım.
Bu hata bir sorun çıkarır mı ve anlamadığım bir şey var Bootloader kilidi kapandı mı açıldı mı?

Hocam internete bağladım Bootloader açıldı yazmıyordu bende kapatıp açayım dedim basılı tuttum "Custom binary blocked by OEM lock" hatası çıktı şimdi Android açılmıyor yazılan bu hata çıkıyor ben de şimdi Odin'le Android 14 kurup tekrardan tekrar TWRP kuracağım.
Bu hata bir sorun çıkarır mı ve anlamadığım bir şey var Bootloader kilidi kapandı mı açıldı mı?

Sorun cikartmaz. Kg state prenormal iken dosya yuklediysen yapar.

Sorun cikartmaz. Kg state prenormal iken dosya yuklediysen yapar.

Aslında ona dikkat etmedim de direkt Bootloader kilidini açmaya çalıştım tuşa basılı tuttum sonra mavi ekran da daha deminki yazı çıktı.
Şimdi ben tekrar kilidi açacağım sonra önceki adımları uygulayacağım hocam.
@Heribert Yavuz,
Hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz tekrardan teşekkür ederim, konuyu kapatmadan önce son bir şey soracağım Android 12 veya 11 kurabilir miyim bu cihaza? TWRP ile olur mu yoksa illa Android 14 olmak zorunda mı?
Bu cihaza neden Android 14 geldiğini anlamıyorum çok saçma.

Son düzenleme:
Aslında ona dikkat etmedim de direkt Bootloader kilidini açmaya çalıştım tuşa basılı tuttum sonra mavi ekran da daha deminki yazı çıktı.
Şimdi ben tekrar kilidi açacağım sonra önceki adımları uygulayacağım hocam.
@Heribert Yavuz,
Hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz tekrardan teşekkür ederim, konuyu kapatmadan önce son bir şey soracağım Android 12 veya 11 kurabilir miyim bu cihaza? TWRP ile olur mu yoksa illa Android 14 olmak zorunda mı?
Bu cihaza neden Android 14 geldiğini anlamıyorum çok saçma.

Vendor'dan dolayı boot etmeyebilir, denemedim şahsen ben.