Kuzenimin Tab A7 Lite tabletine Custom ROM atmak istiyorum ancak TWRP'yi atmak istediğim de olmadığını fark ettim. Sonra ise KG status bölümünün prenormal olduğunu gördüm, bu durumu nasıl çözebilirim? Daha önce Samsung cihazlarımda hiç yaşamamıştım.
Tekrardan merhaba hepimize, yeni bir rehberle karışışınızdayım. Bu konuda Samsung cihazların Bootloader kilidini açacağız. bu işlemi yaptıktan sonra. 3. parti flashlama root/twrp benzeri işlemlerden sonra cihazın Knox kilidi 0x1 olacaktır. Cihazının garantisi olsa bile. Knox sayacı artmasından dolayı kalıcı olarak bitecektir!
Kutudan Android 9 ve üstü çıkan cihazlar için geçerlidir. Kutudan Android 8 ve altı çıkıyorsa. Sadece OEM kilit açmayı etkin etmeniz yeterlidir.
İşlemlerden önce mutlaka yedek alınız! Cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlanacaktır. Cihazın güvenlik durumu düşecektir...
Anladım denemiyorum o zaman konuyu da kapatıyorum o zaman hocam, bir de hocam mind the GApps'i nasıl kurabilirim TWRP arayüzünde hiçbir dosya gözükmüyor Fastboot kısmından bildiğiniz bir kod var mı?
Anladım denemiyorum o zaman konuyu da kapatıyorum o zaman hocam, bir de hocam mind the GApps'i nasıl kurabilirim TWRP arayüzünde hiçbir dosya gözükmüyor Fastboot kısmından bildiğiniz bir kod var mı?