Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar bu sene KPSS sınavına tablet ile çalışmak istiyorum. Sizce bu tablet ile çalışılır mı? Bir yandan ders videoları bir yandan PDF ile çalışmak tablet için uygun mu? Ya da ders videolarını telefondan izleyip konuyu tabletten çalışmak daha mı uygun olur? Malum kitapların fiyatı almış başını gidiyor. Onun için sormak istedim.

Arkadaşlar bu sene KPSS sınavına tablet ile çalışmak istiyorum. Sizce bu tablet ile çalışılır mı? Bir yandan ders videoları bir yandan PDF ile çalışmak tablet için uygun mu? Ya da ders videolarını telefondan izleyip konuyu tabletten çalışmak daha mı uygun olur? Malum kitapların fiyatı almış başını gidiyor. Onun için sormak istedim.

Kalem destekli bir model alman lazım. Nedeni daha iyi olur.

Tabletten ders çalışmak bana eziyet gibi geliyor bence hiç o işlere bulaşmayın zaten kpss ile ilgili maksimum kaç kaynak alabilirsiniz de tabletten pahalı olsun.

Ben de Tab A9+ düşünmüstüm ders çalısmak için ama Tab s9FE aldım ve pişman değilim. F/P ürünü. Kesinlikle tavsiye ederim. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama A9+ yerine kalemli bir tablet alman çok daha iyi olur.

Artı tavsiye tablet düşünüyorsan Samsung model bak. Diğer Android tabletlere göre hem daha kaliteli, hem de uygulamalar özellikler ve arayüz olarak çok daha iyi.