Ama internette Tab A9+ kalem var hocam. Satılıyor yani.

O kalemler pazarlarda satılan dandik kalemler. Kalem destekli tabletlerde avuç içi reddetme var yani kalemle yazarken elinizi ekranın üzerine koysanız bile elinizi değil kalemi algılıyor. Avuç içi desteklemeyen yani stylus diye adlandırılan kalemlerde PDF çözmek ve not almak işkence gibi olur. Bütçeniz 7-8 bandındaysa Samsung Tab S6 Lite 2024 veya Lenovo Tab M11 alabilirsiniz yanında kalem geliyor bu iki tabletinde. Ama bütçeniz biraz daha artarsa yani 10-11 bandına çıkarsanız Huawei MatePad 11.5 alıp yanına kalem alırsınız veya Samsung Tab S9 FE alırsınız.

A9+ stylus desteklemiyor ki :D destekleseydi kutuda S Pen'i ile gelirdi. Bunlar tamamen sahte. Evet ürün gerçek ama stylus hissinin yanından bile geçmez.
Yani ben bu konuyu açmasaydım amazondan adresime getirecektim hocam. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu Tab A9+ kalem desteklemediğini Samsung açıklamış mıydı daha önce? Vergisiz tablet olduğu için mi kalem desteklemiyor? Ben bunu vergisiz tablet olarak aldım.

Yani ben bu konuyu açmasaydım Amazon'dan adresime getirecektim hocam. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu Tab A9+ kalem desteklemediğini Samsung açıklamış mıydı daha önce? Vergisiz tablet olduğu için mi kalem desteklemiyor? Ben bunu vergisiz tablet olarak aldım.

Samsung bu tableti F/P dizi film izleme amaçlı çıkardı. Eğer en ucuz ders not almak için Samsung cihazı istersen Tab S6 Lite var. Ama şahsen MatePad 11.5 almanı öneririm. Vergi indirimide oluyor.
Vergisiz tablet olduğu için değil, ucuz olduğu için.

Samsung bu tableti F/P dizi film izleme amaçlı çıkardı. Eğer en ucuz ders not almak için Samsung cihazı istersen Tab S6 Lite var. Ama şahsen MatePad 11.5 almanı öneririm. Vergi indirimide oluyor.
Vergisiz tablet olduğu için değil, ucuz olduğu için.
Yani ne kadar tuzlu olursa o kadar da kalem destekler.

Yani ben bu konuyu açmasaydım Amazon'dan adresime getirecektim hocam. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu Tab A9+ kalem desteklemediğini Samsung açıklamış mıydı daha önce? Vergisiz tablet olduğu için mi kalem desteklemiyor? Ben bunu vergisiz tablet olarak aldım.

Bir yerden artınca diğer yerden kısmak gerekiyor hocam. A9+ fiyatına göre gayet güzel bir işlemciyle geliyor yani oyun için alınabilecek bir tablet. Aynı fiyat bandında S6 Lite 2024 modeli var ve A9+ ekran, işlemci ve RAM olarak S6 Lite'den önde. S6 Lite'nin tek artısı kalem destekli olması yani ben oyun oynarım dizi izlerim kalemle işim olmaz diyen kullanıcı için A9+ daha mantıklı olur ama ben ders çalışırım PDF çözerim çok nadir film dizi izlerim diyen kullanıçı içinde S6 Lite daha iyi bir tercih. Eğer ben ders videoları izlerim kalemsizde idare ederim derseniz A9+ ta kötü bir seçenek değil ama kalem şartsa değiştirmeniz gerekiyor maalesef.