Sıradan İnsan
Başarılı
Bu da mı gerçek değil hocam?A9+ kalem desteklemiyor. Yalandan 30 TL'lik kalem yolluyorlar.
Bu da mı gerçek değil hocam?A9+ kalem desteklemiyor. Yalandan 30 TL'lik kalem yolluyorlar.
Bu da mı gerçek değil hocam?
Ama internette Tab A9+ kalem var hocam. Satılıyor yani.
Yani ben bu konuyu açmasaydım amazondan adresime getirecektim hocam. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu Tab A9+ kalem desteklemediğini Samsung açıklamış mıydı daha önce? Vergisiz tablet olduğu için mi kalem desteklemiyor? Ben bunu vergisiz tablet olarak aldım.A9+ stylus desteklemiyor kidestekleseydi kutuda S Pen'i ile gelirdi. Bunlar tamamen sahte. Evet ürün gerçek ama stylus hissinin yanından bile geçmez.
Yani ben bu konuyu açmasaydım Amazon'dan adresime getirecektim hocam. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu Tab A9+ kalem desteklemediğini Samsung açıklamış mıydı daha önce? Vergisiz tablet olduğu için mi kalem desteklemiyor? Ben bunu vergisiz tablet olarak aldım.
Yani ne kadar tuzlu olursa o kadar da kalem destekler.Samsung bu tableti F/P dizi film izleme amaçlı çıkardı. Eğer en ucuz ders not almak için Samsung cihazı istersen Tab S6 Lite var. Ama şahsen MatePad 11.5 almanı öneririm. Vergi indirimide oluyor.
Vergisiz tablet olduğu için değil, ucuz olduğu için.
Yani ne kadar tuzlu olursa o kadar da kalem destekler.
Yani ben bu konuyu açmasaydım Amazon'dan adresime getirecektim hocam. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu Tab A9+ kalem desteklemediğini Samsung açıklamış mıydı daha önce? Vergisiz tablet olduğu için mi kalem desteklemiyor? Ben bunu vergisiz tablet olarak aldım.